NYE SUPER FEDE SNEAKERS & EN MEGET MISUNDELIG SØN TIL MIG :D ...

JA JEG BRUGER PENGE PÅ MIN SØN – RIGTIG, RIGTIG MANGE PENGE <3

I morges postede jeg et billede af min søn, som står glad og stolt med sine kalendere som ‘julemanden’ var kommet med i nat. Og ja, der var mange. Han får både pakkekalender, advent kalender, LEGO kalender, Brio kalender, Haribo kalender og 2 chokolade kalender. 😀 Fordi jeg kan ikke lade vær!!! Et af årene fik han en Iphone i advents gave, det gav lige så meget ramaskrig som det billede jeg postede i dag. Grunden til han fik den telefon var fordi det var min gamle, jeg havde lige fået ny og skulle derfor ikke bruge den. Han var vild med spillene og tog den så snart jeg kiggede væk. Derfor blev han utrolig glad da han fik den i gave <3 🙂 For en måneds tid siden smed jeg det sidste slik ud fra påsken – for der bliver han også forkælet! Påskeharen var simpelthen ‘kommet til’ at bruge 500-1000 kr. på slik og gaver som var gemt i huset. Og ja, det er måske en smule overdrevet. Men det samme gælder for fastelavn og alle de andre højtider, samt fødselsdag, jeg kan ikke stoppe når jeg først er igang. <3 Jeg har også kun en lille dreng at tænke på, det gør nok også at han får mere end mange andre. Som barn blev jeg selv helt vildt forkælet i højtiderne, der manglede aldrig noget. Selv da jeg blev voksen kom min mor med pakke og advent kalender. 😀 Jeg husker tydeligt når jeg havde fødselsdag, at hvis jeg op til den bare sagde at jeg ønskede mig en bestemt ting nok gange, så var det lige præcis det min mor købte.<3

Jeg tror bare vi elsker at give gaver i min familie, og ikke mindst gi de gaver, som vi ved vil få vores børns øjne til at lyse op – der er intet som at se den glæde i sine børns øjne <3 🙂 Og hvis vi lige skal gøre ‘ondt værre’, så lavede William risengrød til nissen igår, så der lå en lille ekstra gave til ham fra nissen, i form af filmen ‘Grusomme mig 2’ som William også havde ønsket sig <3 Hvor er det bare fantastisk at man kan finde så mange grunde til at forkæle sine børn – uanset hvad andre mener, så elsker jeg det <3
Og skulle det ske, at William ender med at blive en lille selvoptaget, selvcentreret lille fis, så bliver det heldigvis kun mit problem 😉

Jeg overrasker ham med gaver selv når der ikke er en bestemt grund… En gang kom en ‘pirat’ forbi med skattekort og en kæmpe skat, det fik han hele eftermiddagen til at gå med, hvis han har været på weekend hos enten farmor & farfar, mormor eller morfar, så kan der også være lidt overraskelser når han kommer hjem 😉 Jeg stopper sgu aldrig 😀
Han er bare min lille skat <3

Masser af kærlighed og glæde til alle her d. 1 December <3 Nyd nu julen :*
 photo 9F690185-F3FF-4386-9C8D-A6A99DC42C7D_zpsj3nprvty.jpg photo 37F469D5-AAFF-4077-A26D-E252EECC5E8B_zpstcxdt7p6.jpg
Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

8 kommentarer

 • Karina

  Jeg har det på samme måde som differencen ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Godt skrevet!!! Glædelig jul til jer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie

  Uha det er altså ikke godt med det med at gi flere gaver end andre kan puha de der ene børn der! Jeg gør præcis det samme, og jeg gør det med glæde! 😀 God jul til dig og din dejlige søn. Forfærdeligt man ikk bare kan forkæle løs, uden mor klubben går amok!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie

  Samt det er jo altså ikke vores problem at andre ingen penge har, det er jeg træt af at hører om. jeg er på su og jeg har da alligevel så jeg kan bruge mange penge på min datter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanni.

  Herreste gud da. Man skal bruge sine penge som man har lyst og her i huset bliver de fleste også brugt på barnet hun har 2 julekalender for hun kan ikke overskue flere morfar gir Advents gaver og nissen kommer med noget i ny og næ.

  Men nogle folk har ondt i enden over andres muligheder og sådan bil det altid være man har valg her i livet og vi må stå til ansvar for dem. Hvis det gør en lykkelig og glad at forkæle sit barn/børn skal man gøre det. Du vil nok også få mange fordømmende blokke hvis du valgte at bruge alle de penge på dig selv. man kan ikke gøre alle tilfredse, så hatten af for du har taget et valg og står ved det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Hej Amanda
  Synes da bestemt at du skal være lige glad med hvad andre tænker det er dit barn Og gør som du har lyst Det kan da ondt være han er forkælet ❤️ Og Og Herste Gud det er kun dec engang om året Rigtig glædelig jul til jer to.. PS håber du stadig finder på masser af sjov til din dejlige dreng ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michala

  Og hvad er folks problem hvis han får en masse? Kan da huske jeg havde mindst lige så mange kalendere som barn? Kan seriøst ikke se problemet tvært imod ☺️ Når min datter bliver ældre vil hun da også få flere og havde jeg fået lov havde hun da også haft en 4-5 stykker i år Keep going Amanda sisse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane kidmose

  Hej Amanda-sisse hvor er det dejligt at se hvordan du forkæler din søn , dem som er mod det må jo være misundelige over de ikke selv kan give deres børn det samme,….

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYE SUPER FEDE SNEAKERS & EN MEGET MISUNDELIG SØN TIL MIG :D ...