EN SIKKER VINDER ÅR EFTER ÅR<3

NYE SUPER FEDE SNEAKERS & EN MEGET MISUNDELIG SØN TIL MIG :D …

Jeg havde hørt meget om de eftertragte LED sko, og set dem ‘in action’ på forskellige videoer både på facebook og youtube, så jeg blev bare nødt til at eje dem! <3
I sidste uge modtog jeg så de super fede sko, de er virkelig sprøde, men jeg havde en lille bandit herhjemme, som var rigtig meget misundelig – faktisk blev han næsten helt sur da han så de ikke passede til ham, men til mig. Så nu har vi aftalt at han også skal ha et par og indtil da, må han låne mine, så meget han vil – når vi er herhjemme 😉
Skoene er bestilt fra 3gz, som har dag-til-dag levering med Post Danmark eller GLS, så jeg fik skoene næsten lige med det samme 😀 3gz sælger alverdens ting inden for elektronik, tøj til børn og voksne – samt de fedeste sko 😀 Med skoene, kan man også bestille LED snørebånd, så skoene kan lyse, endnu mere. Det er rigtig fedt i denne her sæson, hvor det er mørkt meget af tiden. 😀 Hver gang jeg har taget dem på, og sat lys i, så har jeg ikke kunne gå ude, uden at folk har stoppet mig, og spurgt hvor skoene er fra både børn og voksne 😀 – det er heller ikke nogle sko man lige ser hver dag. 😉 ..
Skoene kan lyse i 7 forskellige farver og har 3 blinkende funktioner, som aktiveres ved en lille knap der sidder ved vristen. Den første nat lod jeg dem oplade hele natten, dagen efter var de klar til brug og kan holde i op til 9 timer – Der medfølger naturligvis en USB opladerkabel til skoene 😀 Dillen med LED skoene startede i USA, hvor man lige nu kan se mange af de store stjerner gå med dem <3 Skoene fås både i sorte (35-46) og hvide (str. 34-46) og som nævnt før, også til børn (str. 26-33) De er fremstillet i PU læder og er super behagelige at gå i, samt nemme at rengøre. Jeg har gået med dem, mens vi fik alt det sne, og de holde meget bedre på varmen end mine store vinter støvler gjorde.
Det siger lidt om kvaliteten <3 Så de er lige så dejlige at bruge, selv når der ikke er lys i 🙂
Udover de er et kæmpe hit at gå i til hverdag, så bliver de også et fedt alternativ til stiletter til de kommende julefrokoster, hvor man ender med at drikke sig så fuld, at man alligevel får svære og svære ved at gå i høje hæle. Så er det et ret friskt pust at man kan lyse f.eks. rødt hele aften fra skoene 😉

En genial julegave til både børn og voksne, hvis man vil se julelys i øjne på modtageren 😉
Prisen på Lightsneaks er kr. 395,- – dog giver vi 20% pga. cyber monday <3
 photo B86600F2-6EE3-48DE-BFDC-8AED6E5D9FB0_zpsz7mxmy2z.jpg photo 5690D8FD-C293-4BF4-AEE8-FC26E8164B0E_zpstagzxtgr.jpg
 photo 68F4D526-29D0-4581-B63B-C8031497C704_zpscnuzpmar.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN SIKKER VINDER ÅR EFTER ÅR<3