JA JEG BRUGER PENGE PÅ MIN SØN - RIGTIG, RIGTIG MANGE PENGE <3

DE UNGE MØDRE SÆSON 22…

Engang i det nye år, er det tid til sæson 22 af De unge mødre, det er jo helt vildt at den serie har kørt i så mange år. 🙂 Jeg elsker at være en del af serien, og derfor var der heller ingen tvivl om at vi takkede ja til endnu en sæson 😀 Optagelserne er allerede i fuld gang – og jeg kan love jer for at der kommer til at ske en masse i sæson 22, der vil være nogle nye tiltag og vi lover at skrue op for underholdningen 😉 <3

Glæder mig til de faste tirsdage kl. 20 er tilbage igen <3 😀
 photo F61159A3-3BCB-443F-871C-B1BC288B7FA9_zps2ym546n9.jpg
– Billede af kanal 4/Janus Nielsen

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JA JEG BRUGER PENGE PÅ MIN SØN - RIGTIG, RIGTIG MANGE PENGE <3