EN PERLE I NÆSEN OG EN BRÆKKET ALBUE ...

EN KVINDE KAN ALDRIG HA FOR MANGE SKO…

Det tror jeg alle er enige i. Jeg har endnu ikke mødt nogen kvinde der ikke har været vild med at få et par nye sko. Jeg kan selv huske at da det startede rigtig tidligt med mig, og jeg har altid beundret de store butiksvinduer ned gennem strøget – fyldt med lækre sko. <3
Det har slet ikke ændret sig med alderen, tværtimod, nu hvor jeg selv har større økonomisk råderet, kan jeg slet ikke få nok 😀 ..
Jeg plejer gerne at købe både billige og dyre sko. De dyre er nogle jeg skal bruge fast, og derfor gerne må holde meget længere, og de billige er nogle jeg bedre kan skifte ud med, og derfor ikke behøver at være af højeste kvalitet. Hos iloveshoes fås alt det man kan ønske sig inde for sko. De har nogle af rigtig god kvalitet som f.eks. deres Sneakers fra Woden, det er nogen af super lækre sneakers af god kvalitet, som har et meget moderigtig og enkelt design.  Skoene kan passe til alt slags outfit – selv til rigtig fint brug, da de er super fine. De fås både i skind og canvas, så det er produceret af nogle af de aller bedste materialer <3 Ren luksus for fødderne 🙂

 photo EEF1651B-F0BC-4A2E-92FF-D831B7BBAE4B_zpspnfngvkm.jpg photo 3BC9E929-254D-419F-9641-9B43685A4DB4_zpsfvnrjnjk.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse
 photo Sponsoreret_zpsqvei8pl1.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN PERLE I NÆSEN OG EN BRÆKKET ALBUE ...