FEDT DESIGN GI'R UNIKT LOOK

ONLINE DIMSEDUT BUTIK ;) <3

Vi kender dem alle, de der butikker der har alt og intet – og som man kan finde alt det man lige står og mangler, og alt det man ikke vidste man havde brug for 😉 .. Jeg elsker så nogen butikker. Lidt lige som Søstrene Grene og Tiger butikken. De er også begyndt at få et meget bredere sortiment og udvide deres butikker, fordi de fleste elsker den slags butikker. De slags butikker findes også på nettet, så man kan shoppe online – genialt når man mangler noget, og har travl hverdag. Så kan de indkøb bare fortages om aften 😉
En af de butikker er Regovs, der kan man finde alt fra smykker – til soveposer – til tasker – til sæber – køkkengrej – til gave ideér og meget mere. Se mere her. Jeg elsker det! Så kan man altid finde lige det man mangler, samme sted. – og når jeg shopper i “dimsedut” butikker, så ryger der altid en masse med i kurven, som jeg ikke lige havde tænkt over jeg skulle ha før jeg så det. 😀 For som regel, så er prisniveauet heller ikke særlig højt i de butikker – og så kan man jo også godt tillade sig at købe lidt mere end budgetteret 😉 …
 photo 7C931BFD-6048-4E85-BA30-27383449C971_zpsj6n4wupt.jpg photo A6DBF2AE-0534-4745-9F48-D932A74DB01D_zpsxfnuoahc.jpg
Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse
 photo Sponsoreret_zpscotyjuv3.jpg

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FEDT DESIGN GI'R UNIKT LOOK