SÅ PAKKER VI KUFFERTERNE ;) <3

HEALTHY IS THE NEW SKINNY

Det er lige så vigtig at være sund inden i, som uden på. Det er min overbevisning.
Jeg elsker at fylde min krop med en masse sundt og lækkert mad. Set med mine øjne er det også langt vigtigere at være sund inden i, frem for at ha en veltrænet krop.
Vi ved også allesammen, eller jeg har specielt fået det ind med modermælken – at man altid skal vælge de økologiske vare, og lige så vigtig som det er at spise økologisk, lige så vigtigt er det vi behandler vores krop og hud med ordentlige produkter, der ikke er fyldt med alt muligt skidt som skader huden og i værste tilfælde vores helbred. – For vi kan blandt andet udvikle allergi og eksem hvis vi bruger ‘de forkerte produkter’ der er fyldt med parabener og andre skadelige tilsætningsstoffer. GreenHarmony tilbyder en lang række lækre produkter, der økologiske og naturligt fremstillet. Der er både hudpleje produkter, make-up og parfumer – og et stort udvalg af alle kategorier. 🙂 Der er rigtig mange tilbud at finde inde på siden lige nu, se f.eks. Clean parfume til kvinder, en lækker velduftende parfume serie, som også få i shower gel, der er flere hundret kr. at spare. – og så findes serien også til mænd 😉 .. GreenHarmony har desuden fået 5 stjerne på Trustpilot hvilket bare viser at kunderne er yderst tilfredse med produkterne 🙂 <3
 photo 92115EC4-192E-4CAA-BD6F-2790FDAEC2FA_zpsoj6ummow.jpg
 photo 8309D991-DD75-4384-AB72-AC0D6A20F1BD_zpsznpvlgwr.jpgKiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse
 photo Sponsoreret_zpscotyjuv3.jpg

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅ PAKKER VI KUFFERTERNE ;) <3