BÅDE TIL ERHVERV OG PRIVATE

REKLAMEBANNER TIL MARKEDSFØRING?

Banner gir en super fed effekt når man går på gaden og ser dem, for man kan jo næsten ikke undgå at lægge mærke til dem 🙂 .  Det gælder både dem du ser busserne køre rundt med, og dem der er på bygninger… Det er den mest opsigtsvækkende måde at markedsføre sig selv på. Jeg husker i hvert falde langt tydeligere de banner reklamer jeg går forbi, end dem jeg ser i fjernsynet. Ofte zapper man jo også hurtigt væk fra de reklamer der kører i tv, og det har man jo ikke helt muligheden for med reklamebanner :D.. Det er en dyr måde at markedsføre sig på, men hvis man alligevel står og skal vælge mellem dét og reklame i fjernsynet, så er priserne i forvejen deroppe af og så vil jeg tro at man får langt mere ud af bannerreklamerne. Hos Signmanager.dk, kan man beregne priserne og bestille reklamebanner online, og jo større banneret skal være, jo billigere er kvadratmeter prisen 🙂 Vi kan jo alle sammen huske de bannerreklamer der kommer op i forbindelse med modeugen, og alle de bannerreklamer der hænger rundt på shoppings centrene. Det er dem vi som forbruger ser og lægger mærke til. – Specielt hvis de samtidig skiller sig ud fra alle de andre 🙂
 photo 2E46DC18-308B-4F2A-AC0F-4E5B3D27D3BB_zpsmwwvcuus.jpg photo 5FB16CB1-CBDD-46CB-9BA1-64BE41EF6393_zpsodlyxyel.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse photo Sponsoreret_zpscotyjuv3.jpg

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BÅDE TIL ERHVERV OG PRIVATE