E-CIGARET - RYGESTOP !

ALT FOR LÆKKER WEEKEND <3

Det har simpelthen bare været en guuuude weekend <3 Så hyggeligt at ses med pigerne igen :* <3
Fredag var Jesper, William og jeg sammen. Det var efterhånden en del tid siden at William og Jesper havde haft noget far-søn-tid. Så vi spiste lidt god mad og så Disney Sjov, med en hel masse slik <3 Det er dejligt at vi er kommet ind i en bedre periode hvor vi kan snakke så godt sammen omkring William. Jeg er ikke altid enig med Jespers beslutninger (det behøver jeg jo sådan set heller ikke) men jeg er simpelthen blevet for gammel/og “for træt” til at bruge min tid på at diskutere det 🙂 . Vi kan og skal heller ikke lave om på hinanden, eller være enige om alt, bare vi kan sidde i stue sammen og William nyder det. Lige så vel som vores familier sagtens kan snakke sammen 🙂

Men lørdag – Den var helt fantastisk 😀 !! Omkring middagstid fik jeg bankede den skønne Melissa (Hannah Melissa) og Rene på døren, og så fik jeg lov til at låne hende mens Rene tog på arbejde hele natten (stakkels mand 😀 ). Lidt efter kom min bedste veninde Flora også ind af døren, og så stod den på ren tøsehygge – med William 😉 <3
Vi fik købt ind til en dejlig middag og Melissa var en haj i køkkenet, muuuums :* <3
For mig betyder det bare så meget at have tætte gode veninder, som man kan dele alt med og grine om alt 😀 for hold kæft hvor fik vi grint – specielt efter William var lagt og der kom rødvin på bordet :’D hahahahaha <3 Åhha, det var sgu en dejlig dag, aften og nat <3 Af samme grund har vi aftalt at der ikke skal gå lang tid før vi ses igen, til en tur i det jyske 😀 .. Det glæder jeg mig til, og William glæder sig specielt meget til at se Cecilya igen, de to leger så godt sammen. Den lille pige er simpelthen også bare lige så skøn og dejlig som sin mor 😀 ..

Så alt i alt – en hel perfekt weekend .<3
Håber jeres har været lige så dejlig som min :*

As we grow up we realize, it becomes less more important to have a ton of friends, and more important to have real ones <3
 photo 7567F21C-AE82-4A79-BF24-EB62EFE98B8A_zpsnu19ttma.jpg
Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

E-CIGARET - RYGESTOP !