Vind eksklusive Frederik Bagger glas <3

Lækker weekend med hende den bedste og optagelser<3

Det har godt nok været en skøn weekend<3, først en lækker fredag med kollegaerne til en super god middag 🙂 Man kunne simpelthen ikke ønske sig en bedre arbejdsplads end der hvor jeg er ansat. Nu er har jeg snart været der i 2 år, og jeg glæder mig stadig hver morgen til at skulle på arbejde 🙂 Sådan skal dét være at gå på arbejde! Efter det arrangement var overstået, var det bare total girl hygge med min dame 😀
 photo 5F7F3167-58B3-4617-9E6E-D1E6F27B91F0_zpsm61hc7hl.jpg
Det blev lidt halv sent før vi sov. Så derfor måtte jeg også ringe desperat til min tilrettelægger og rykke optagelserne en time :/ , ikke smart, men de er så søde og forståelige <3 uden at afsløre noget som helst til næste sæson, så var det nogle rigtig hyggelige og meget meget sjove timer med dem :D.. Som et kæmpe plus, var der også lige en make-up artist med, så jeg var jo fuldstændig klar til byen senere med to skønne damer <3 – Alt for skøn weekend, men glæder mig nu endnu mere til næste weekend hvor der er fest med Bloggers Delight inde i byen, det bliver en luksus aften! Med min bedste ven & bedste veninde, hvor heldig kan man være? <3
 photo 9D5609A9-9923-447F-BE85-6B0393BA0689_zpsh0ti9he1.jpg
Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind eksklusive Frederik Bagger glas <3