SELVOPTAGET

EN LILLE MUSIKER GEMT I HAM ;) ?

Da jeg var en hel lille pige på 6-7 år, stod jeg og skrålede med på Spice Girls inde fra mit værelse, med crepet hår og tonsvis af farvede armbånd – i håbet om, at jeg en dag ville ende med min helt egen store sang karriere. Lige indtil den dag, jeg hørte min egen sangstemme 😉 😀 Hahaha .. Nogle har det bare i sig, og andre har det bare ikke.. :b Så jeg begyndte i stedet at spille på el guitar, men interessen drænede ud.
Jeg kan se at William også elsker musik, han synger og danser rundt inde i stuen dagen lang, så  hvis han får lyst til at gå til noget med musik, – så skal han helt sikkert have lov, så snart han selv kan vælge 🙂

Men så vil jeg også ønske ham al det bedste på vejen og gøre mit til at han bliver super dygtig. Derfor ville jeg vælge at bestille privat undervisning på MusikUndervisning.dk til ham. Der kan man valgfrit vælge mellem flere forskellige slags undervisning, som blandt andet guitar, sang, sangskrivning, rytmisk sang, trompet/cornet, klaver, bas, komposition kontrabas og ja, stort set alt andet inden for musikbranchen, er til at finde på siden. Så ens børn eller man selv, kan blive langt bedre og udleve sin drøm.
Jeg ville aldrig presse ham til noget, men hvis han vil noget, vil jeg altid hjælpe ham, det bedste jeg kan 🙂 Hvis du derimod er rigtig dygtig til noget – og ønsker at undervise andre i det, så kan du melde dig som underviser på siden og modtage private kunder 🙂
 photo 53E5B7B1-4730-4D0C-9420-A4EE16333061_zpsmkmicbxb.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse photo Sponsoreret_zpscotyjuv3.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SELVOPTAGET