"Må jeg hjælpe dig med at lave en baby mor?"

Mit lille billede projekt!

I dag faldt jeg simpelthen over den sødeste ramme nede i en af vores lokale butikker, den måtte jeg bare eje! Og tænkte den ville være perfekt til vores presse billeder 🙂 !! Det var den sgu ogs, de sad lige i skabet alle sammen, så der blev klippet billeder til, de blev sat ind, og rammen kom op på væggen, bum bum! Handy woman! 😉 .. Den er super sød, og nu blev min væg kun endnu smukkere <3 Tænk man er så lækker, at ha sådan en skøn knægt som min på billederne .. I’m lucky <3!!!

 photo C762AE33-68AA-489A-9C4C-D66C898F6473_zpsyhaj46x6.jpg

Kiss, love & hugs A.S. <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Må jeg hjælpe dig med at lave en baby mor?"