Lækkerier til baby & mor..

Vi stak af fra det hele…

Puha, det var godt nok en veltrængt uge William og jeg har haft.. I disse måneder har der været meget mellem ørerne på specielt mig, jeg har været super stresset og ikke kunne finde ro, jeg har følt mine bekymringer steg mig fuldstændig til hovedet og selvom jeg har færdiggjort min uddannelse – og burde være lykkelig… Så har jeg slet ikke ku finde gejsten :/ .. Derfor ringede jeg sidste weekend til min mor, og spurgte om hun og hendes kæreste havde tid til at få besøg af hendes to pusser 😀 … Heldigvis er min mors dør altid åben, og vi var hos hende og holde en lidt ferie, i en lille uges tid.. Det var så dejligt, jeg prøvede så vidt muligt at undgå, at besvare mails, facebook og min telefon generelt.. Forbindelsen på landet er også elendig, så det gjorde det hele lidt nemmere 😉 Men nogle gange kan jeg virkelig godt få brug for at komme lidt væk fra det hele og få slappet af i kroppen..

Det bedste ved det hele var at det var hos min skønne mor, der vasker tøjet for en, laver dejlig aftensmad til os, og man slet ikke skal tænke på huslige pligter for en lille stund 😉 Jeg kunne fik slappet af og vigtigst af alt mere tid til at være sammen med William og min skønne mor <3 Min mor bor lige ud til en stor skov og til vandet, og hvis man kender mig godt, så ved man at jeg er by-menneske helt inde i hjertet. Men jeg finder en hel speciel ro ved lige at tage et par dage hos min mor, det er ret priviligeret at man har den mulighed og jeg føler mig heldig 🙂 <3  Jeg føler mig også heldig over at min søn kan opleve andet end liv der forgår i byen og kan komme ned på landet til mormor, hvor grøntsagerne gror i haven og frugterne hænger på træerne 😉 .. Jeg husker det selv som barn når jeg var nede og besøge min mormors økologiske plantage, det var også super hyggeligt, man gik gerne 2,5 km. over markerne for at komme til stranden, man mødte sjældent en bil på vejen, og alle hilste på hinanden 🙂 Selvom jeg elsker byen, og aldrig nogensinde tager derfra, så er der altså bare en helt speciel stemning på landet – det må jeg ærligt indrømme <3 🙂
Det har sin charme.. & jeg kommer tilbage med fornyet positiv energi 😉 Win win!
 photo 3BACB270-9BDC-4C3C-AA1D-33EF71247862_zpswzaj6u5a.jpg photo 6D0B523C-41DF-4CA0-894A-2A5AB2B8E36D_zps6igbsdmg.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækkerier til baby & mor..