Mit forhold til Jespers familie

SKAL DU MED PÅ DOBBELT DATE?! TO SØDE FYRE SØGES ;)

Haha, det her kommer virkelig til at lyde som en dårlig joke hvis man kender mig godt, men den er sgu go nok ;b .. Min bedste veninde og jeg har valgt at prøve en ny strategi, og kastet os ud i dating, sammen 😀 😀 . Vi blev sgu lidt trætte af at spilde weekend efter weekend på by ture med hovedpine dagen efter.. Så derfor søger vi to søde fyre der er friske på en dobbelt date.. Om det er en frokost på en cafe, picnic på stranden/i skoven, en middag på en lækker restaurant eller en aktiv tur, der er vi friske på det meste, det finder vi bare ud i fællesskab med jer, samt tid og dato 🙂 Vi er så fleksible at vi både har mulighed for det både i Københavns området og omkring Odense :b ..

Vi vælger naturligvis selv det/de “mande par” som matcher vores ønsker, men du/I bare kan sende en kort tekst om dig selv og din ven, samt billede i en privat besked til denne profil  🙂 Og hvis du er en pige der tænker at du kender to fyrer der kunne være friske på sådan en dag med skønne piger, så send lige et link til dem med dette indlæg :b
Vi tænkte faktisk det kunne blive en super sjov oplevelse, og meget casual. Aldersgrænse: 24-35år

Selv er vi 23 begge to, og jeg er bor i Albertslund, min skønne veninde Flora bor på Fyn, under uddannelse og har ingen børn :b Resten er i velkommen til at spørge ind til..

 photo 9620F1D2-EE38-43C4-B8FC-66AC430046A1_zpsadjlzhl0.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit forhold til Jespers familie