DOBBELTDATE - TAK FOR DEN STORE INTERESSE <3

LÆKKERT MODETØJ TIL SOMMER SOLEN <3

Jaaaahuu, i denne uge rammer sommeren for alvor Danmark – eller forhåbentlig 😀 Mine sommerkjoler er i hvert fald hevet ud fra skabet og taget i brug.. Men når sommeren kommer, bliver min shoppelyst også endnu større, for man skal jo have noget nyt til denne sommer, og ikke kun det gamle fra sidste sæson 😉 .. Hos Starfashion kan man finde alt det moderigtige sommertøj, de har et stort udvalg blandt alle de bedste mærker som f.eks. Karen by Simonsen, Selected Femme, Munthe, Soaked In Luxury, Tusnelda Bloch Copenhagen og mange flere. Du kan valgfrit vælge om du går efter et bestemt mærke, eller om det er et bestemt produkt du søger. På siden er der lige nu 70% på en masse lækkert modetøj, som helt sikkert vil være perfekt til sommeren, så der er rigtig mange penge at spare når man skal skifte sommer garderoben ud 😉
De har en leveringstid på kun 1-2 hverdage, så der er ikke længe man skal gå og vente før man får sin pakke <3 & SÅ ER FRAGTEN GRATIS 😀 !! Hvis man fortryder sit køb, eller har købt noget i en forkert størrelse, så kan det byttes i 14 dage 🙂
Så nemt og dejligt, specielt når man er mor og har travlt med tusinde andre ting, så er det sgu praktisk at det kan ordnes lynhurtigt på computeren eller iPaden 😀

 photo 80A1F22B-03F5-44F3-91BE-CF6EFB937F05_zpseleoi9ox.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse photo Sponsoreret_zpscotyjuv3.jpg

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DOBBELTDATE - TAK FOR DEN STORE INTERESSE <3