Eksamensstress

Bedre til snap :b

Jeg er virkelig blevet hakket på, for at have en snapchat, som jeg egentlig ikke brugte.. Jeg synes virkelig det var et underligt koncept, men alle mine veninder har det jo, og ja, stort set alle jeg kender bruger det, så jeg oprettede en i tidernes morgen, og delte den, men brugte den dog aldrig ;b … Det er også lidt for dårligt den ikke har været rigtig i brug, når jeg blandt andet fast deler den her på bloggen..

Men nu har jeg virkelig taget mig selv i nakken og fundet fidusen med det snap halløj, så derfor er det nu (for første gang) en aktiv bruger, jeg har valgt at det er en offentlig snap, så alle kan bare tilføje, jeg smider en masse fis op, så man kan følge med i hvad vi/jeg laver i løbet af dagen 😉 :* <3 (AmandaSisse)

  photo CE96F947-BC53-4B89-9462-997326C4CC92_zpshmv97ecz.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eksamensstress