Ny idé - Coming up

William har opdaget sin “ting” mellem benene :b ..

Gud altså, jeg havde aldrig regnet med at den tissemand ville være så stort et samtale emne – eller bare emne helt generelt .. Hahaha, amen altså, efter han har smidt bleen har han opdaget den ‘for real’, og der er virkelig bare nogle situationer hvor man ikke ved om man skal grine eller græde, som når han hiver den frem mens vi sidder på en restaurant og spiser, og man inden han når at gøre eller sige noget skynder sig at hviske “kan du så lige se pakke den væk prins pilfinger!” mens man trækker hans bukser op igen.. Eller når man har besøg af en veninde og han så kommer løbende ind i stuen “se, se, nu vokser den og bliver lang” ..  Hahahahahahaha, han er jo besat! Jeg prøver at lærer ham at man ikke skal pille ved den og at den bare skal blive nede i bukserne medmindre man skal tisse.. Han spørger også tit hvornår den bliver til en tissekone, og om man kan få flere :b hahahahaha! Jeg kan simpelthen snart ikke holde masken mere til hans mange tossede spørgsmål 😉

Jeg ved det er en helt normal fase han lige skal over, men hold nu op, det er her man som første gangs mor liiige bliver kastet ud på glat is :b hahaha..

 photo 59ED72A3-5675-4B1D-85C3-32AE364A3C58_zpsooehxyfp.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

1 kommentar

  • Paula Hyllested

    Herhjemme sagde jeg… Du må gerne lege med den, men inde på dit værelse, og så skal du lukke døren..

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny idé - Coming up