Tjen penge, hurtigt og nemt, hjemmefra!

Vores lille ting :D <3

Åhha, der er en ting jeg virkelig elsker når jeg er børnefri og har besøg af pigerne, dét er at vi altid drikker en masse lækre drinks. 😉 <3 Om så vi er ude på en cafe, i byen eller bare hjemme og hygge med film og tøse snak, – så skal der være drinks eller vin!

Jeg har næsten lige bestilt et par super lækre Eva Solo Martini glas inde fra DrinkWithStyle. De var kommet med posten da jeg havde fri, og oh my god! De er bare så fine og passer perfekt herhjemme <3!
Lækre glas sætter bare lige prikken over i’ét på en god drink 😉
Og nu glæder jeg mig kun endnu mere til min bedste veninde kommer og besøger mig om et par uger, så vi kan få skålet i de lækre nye glas, høre god musik og snakke heeele natten lang, haha. 😀 <3
Du kan finde de smukke glas lige her <3

Hos DrinkWithStyle, kan man finde en masse skønne designer glas fra Frederik Bagger, Normann Copenhagen og Eva Solo som alle er af top kvalitet, og har det flotteste design!
Følg DrinkWithStyle på deres Facebook side for at se alle nyheder og fede konkurrencer om deres produkter. Du kan også følge DrinkWithStyle på deres Instagram😀 <3

 photo B1707D62-B6D5-49F8-8E8B-0F574C923136_zpse5yxhvfn.jpg
Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse
– Sponsoreret 

1 kommentar

  • Anne

    De er virkelig også flotte (glassene). Hvilke drinks kan du godt lide? Jeg elsker hvid Martini med gin og citron i 😉 laver du så selv dine drinks når du har dine veninder på besøg ? Er bare nysgerrig

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tjen penge, hurtigt og nemt, hjemmefra!