Nu er der vist ret god grund til at synge i badet ;)

Tilbage på pinden ;)

Yes yes yes! Nu har jeg endelig tid igen til bloggen. Lige siden starten af 2015 har jeg været fuldstændig optaget af min fagprøve eksamen, og derfor har jeg i de 5 måneder næsten intet skrevet, dårligt svaret på mails og i det hele taget næsten været umulig at få fat på :/ .. Det har været rigtig ærgerligt at måtte nedprioritere noget af det jeg faktisk holder aller mest af, og glæder mig hver aften til jeg skal sidde her og blogge derud af 🙂 ..
Men min uddannelse er trods alt vigtigere, og nu er det slut! For jeg er FÆRDIG!!!!! 😀 😀 😀 Det føles så dejligt at sige, jeg klaret det sgu med et 10 tal, hvilket var utroligt! Når man tænker på hvor skidt jeg selv følte min præstation var denne gang. I januar var William igennem 2 operationer, derfor havde jeg ikke tid til at skrive på opgaven dér, og i April sker det aller værste, min mormor gik bort :'( :'( . Det var og er stadig utrolig hårdt, min skrive periode lå lige efter det, og jeg kunne på ingen måde koncentrere mig om den.

Da jeg kom til eksamen og skulle forsvare min opgave, der var jeg super nervøs under præsentationen, fordi jeg netop ikke følte at jeg havde lavet det bedste jeg kunne. Dog kom jeg frem med flere ting under fremlæggelsen end der var med i opgaven, men den sidste tid jeg snakkede, skulle jeg ind og fortælle om min evaluering..
Dér brød jeg fuldstændig sammen, og kunne slet ikke få ordene ud. Dog var evalueringen beskrevet i min opgave, og derfor fik jeg lige lov til at springe den del over da de var informeret.
Derefter blev jeg spurgt ind til min opgave og særligt nølgetal, :b Men heldigvis svaret jeg korrekt hver gang, og endte på et 10 tal! Jeg er selv ret imponeret – på trods af mit kendingsmærke er at få 12. Så gør det ikke noget at denne her får lov til at trække liidt ned 😉 Det vigtigste er at jeg er FÆRDIG!! 😀 – og igen har masser af tid til bloggen og alle de andre sjove ting 🙂
 photo 90D8E656-D24D-4B81-B04C-553D6C620EF8_zpsejkjlq2d.jpg
Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu er der vist ret god grund til at synge i badet ;)