Prikken over i'ét til i moooooorgen <3

Nu er der vist ret god grund til at synge i badet ;)

… Alle mine veninder, søskende og familie, kender mig så godt at de ved, at jeg aldrig har kunne gå i bad uden at høre musik 😀 , og jeg kan stadig ikke undvære min musik i badet, det er det eneste tidspunkt i mit liv, hvor jeg kan få en lille følelse af at være sanger, haha 😀 For der bliver virkelig skrålet godt med på musikken derude fra 😉 Nu fik jeg så bestilt et par super fede vandtætte højtalere, samt en powerbank inde fra Mroutlet. Den er virkelig genial til mine ture i badet 😀 Højtalerne kan sidde fast på væggen ude i badet, og der er styrefunktioner på højtaleren, der gør det muligt at skifte sang, sætte på pause og tage telefonen – hvis den skulle ringe midt i badet 😉 & så kører det ellers bare over bluetooth 😉 Meeeega lækkert! William elsker dem også allerede 😀 , for ikke nok med at han kan høre musik ude i badet nu, så får han også lov til at tage den med ind på sit værelse engang imellem, for så kan jeg jo sagtens styre musikken ude fra køkkenet mens jeg laver mad 😀 – Genial løsning!

Lige nu hos Mroutlet har de tilbud på højtalerne så du kan købe dem for kun 179,- lige nu (HER)
Jeg fik også bestil en af deres lækre power bank, som bare er fuldstændig uundværlig når man bruger sin telefon meget, og tit er på farten, så der ikke er mulighed for at oplade den alle mulig steder, så er transportabel oplader bare fantastisk 😉 (Find dem her)
 photo E7831ADC-5F6C-4547-A229-CE23F2E4F53A_zpsrent47e4.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
– Sponsoreret indlæg 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Prikken over i'ét til i moooooorgen <3