Lækker weekend med hende den bedste og optagelser<3

Gider du at gro dig det der hedder……. Situationsfornemmelse, freak!

Guuud hvor er jeg træt af en verden fyldt med tosser, tosser som tror at de skal begynde at lægge an på mig mens jeg er ude sammen med min søn.. Undskyld, gider du skride?

Virkelig, det sidste jeg tænker på når jeg er sammen med min søn (stort set altid) er at score/blive scoret.. Der er sgu ikk noget klammere end hvis en eller anden freak kommer hen til en på legepladsen med det der halvsultne-blik og siger “det godt nok en køn søn du har, men det jo ikk så mærkeligt med den mor” .. Øhm, gider du holde kæft om mit barn? Han er ikk den nemme vej til mit hjerte, han er mit hjerte! Den type får jeg virkelig lyst til at sende et flyvespark lige i smasken. (Beklager mit sprog) men det sker fandeme tit at en eller anden klammo type tror der står desperat i hoved på mig! Igår skete det så igen.. (Det skal lige siges at jeg ikk ANER hvem fanden freaken var) “Han er godt nok blevet stor hva? Går det godt med jer? Må jeg ikk komme hjem forbi dig?”

“Undskyld, hva fanden tror du selv? Har du drukket af natpotten? Om du så var den sidste mand på jorden, så ville jeg hellere lade mennesket uddø som art end at røre ved dig!”

Hva havde de egentlig selv regnet med af svar? Virkelig?
“Jamen selvfølgelig, mit hjem er da et omvandrende herberg for ensommesjæle?”
Og nej, sådan snakker jeg altså slet ikke generelt til folk der kommer hen på gaden og siger Hej til William og mig, tværtimod, er næsten altid frisk på en hyggesnak med alt og alle. Men når de bliver så direkte og frastødende, så…… Bliver det lidt for ulækkert :b
– Så please, gør mig en kæmpe tjeneste, og stop jer selv 😉 !
 photo 4CFE8319-649A-404C-9BE4-B9C44E993CD4_zpsras2yocn.jpg
Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækker weekend med hende den bedste og optagelser<3