William, den lille lækre 4 årige bandit ;) <3

3 typer mad jeg simpelthen ikke kan leve uden!!

Jeg elsker mad, virkelig meget – virkelig højt 😀 haha! Det er både det sunde og usunde, og tænker ikke altid helt over at tælle kalorierne i det, for alle ved, “hvis ingen ser dig spise det – Så tæller de kalorier slet ikke” (og William sladre ik 😉 ) haha.

Der er 3 typer mad, som jeg bare elsker og på ingen måde kan undvære i mit liv – uanset hvor mange slankekure jeg så kommer igennem her i livet 😉 Det er absolut livretterne!..

Cheeseburger <3
Jeg elsker dem, også selvom jeg ikke har tømmermænd 😉 Jeg er fuldstændig ligeglad om det er hjemmelavede, McDonalds eller fra restaurant – Det smager himmelsk!
Heldigvis har min bedste veninde samme smag, så vi plejer at elske at smække dynerne ind i sofaen, på med en fed tøseserie og rå hygge med skønne Cheeseburger og sludder sladder 😀 <3 Se dét er livet!

Thaimad <3
Really love it! Uanset hvor meget jeg prøver at efterligne samtlige thai restauranter i København, så kan jeg slet ikk få samme resultat :/ Til gengæld kan jeg slet ikke få nok af deres mad, og det er nok her mit største forbrug af mad ryger :b Specielt nudler/ris, kylling, karry og en masse grøntsager, mmh for pokker det er goooodt 😉 ..

Rød bøf med god vin til <3
Klassikeren! En helt sikker vinder hos mig. Der er sgu intet så godt som dette, og det kan spises hele året rundt – hver eneste dag, hvis det sku være 😉
Den skal helst være så rød at man næsten er i tvivl om koen stadig er i live 😀 og vin, ja det er bare dejligt til alt, der behøver rød bøf slet ikke være undskyldningen, men den er dog et must til en go bøf 😉

 photo 070BEE6B-C859-4B2C-A427-4299EEBA304A_zpsj80mjd22.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

William, den lille lækre 4 årige bandit ;) <3