VIND DEN EKSKLUSIVE GIN FRA EMPORIUMLIFE.<3 - Få et kig på de nye lækkerier ;)

Hyggelig aften med nogle dejlige kvinder.<3

Uha, nu er der ikke mere end lidt over en måned tilbage, før jeg skal op til eksamen! Den aller sidste for denne omgang 😉 .. Det bliver så skønt! I den anledning tog nogle af de skønne kvinder fra den klasse jeg gik i på mine skoleophold, på en sidste bytur inden eksamen og skrive ugen starter 🙂 Den ene af pigerne havde dog allerede været til eksamen, da hun også startede sin elevtid lidt før os andre 🙂 Det var en super hyggelig aften, hvor vi først mødtes ved en restaurant inde på en sidegade til strøget, så fik vi lidt lækkert og spise. Derefter tog vi videre i byen, og endte på Cavalli, et lækkert sted med udendørsspa og mandestrip 😉 Det var en super skøn aften med en masse søde mennesker jeg holder af <3 Og så glæder jeg mig virkelig til af få alt med den opgave og eksamen overstået!!!!!!! 😀

 photo IMG_65621_zps0i9vkeaa.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND DEN EKSKLUSIVE GIN FRA EMPORIUMLIFE.<3 - Få et kig på de nye lækkerier ;)