Længe ventet :D :D :D

LÆKKER GIVE-AWAY KONKURRENCE – VIND EN YNDIG KJOLE TIL SOMMERGARDEROBEN :D <3

Så blev det tid til en ny lækker give-away konkurrence på bloggen. Jeg synes personligt ikke at der findes en bedre måde at forkæle sig selv på, end noget nyt lækkert tøj 😀 <3
Nu er vi kommet ind i foråret, og sommergarderoben skal fornyes, så er der endnu en undskyldning for at købe en masse lækre ting. 😀 Jeg er helt vild med stilen de kører inde på Riott, deres kjoler er så søde og feminine, det er heller ikke kjoler jeg har set man kan købe andre steder 🙂 . Og der er allerede en masse på min must have liste til sommeren 😉

Du kan vinde denne lækre grå kjole inde fra Riott, som jeg også har bestilt til mig selv 🙂 Den kan også sagtens bruges når det både er varmt og koldt, om sommeren til et par stiletter og bare ben, om vinteren til et par mørke jeans eller leggings.
Passer perfekt til alt!
Den er super dejlig og luftig, simpelthen så fed! <3 Jeg kan godt lide at den er enkel, så man kan tilføje en masse accessories uden det bliver for meget og ja, så er den løs og lækker 😉 <3 Find kjolen på siden lige her 🙂

Det eneste det kræver for at deltage i konkurrencen er;
1) Skriv en kommentar i blog indlægget med den størrelse du ønsker kjolen i, hvis du vinder. 🙂
2) Like Riotts facebook side (HER)

 photo 360B6A20-E1AA-4349-8CC8-FF8437BFB148_zpsmg1qigqh.jpg photo 1D505470-C53B-4CBA-8A43-2EFF4C82A4CF_zpslwcmjqfr.jpg
 photo DBE9A9E9-D2A1-48DE-9507-5C825EF6027A_zpsj2epvdgr.jpg

Konkurrencen slutter søndag d. 22. marts 

Riott har været mest kendt for at sælge tøj til mænd, og der findes derfor også et kæmpe udvalg af super lækkert og moderigtig tøj til mænd på hjemmesiden, men dehar netop med stor succes udvidet siden, med salg af tøj til os kvinder 😀 Der kommer derfor hele tiden løbende, mere fedt tøj op til os kvinder på siden, så husk at følg med 😀

Du kan også finde Riott på instagram @Riott.dk

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
– Sponsoreret indlæg

77 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Længe ventet :D :D :D