Det snakker kvinder om når de er alene ;) - *ADVARSEL STØDENDE SPROGBRUG!*

Endnu en lækker konkurrence fra Emporiumlife <3

Lige netop nu har Emporiumlife en lækker konkurrence kørende, hvor du kan vinde det eksklusive “Egg” fra Johan Bülow. Som bare sætter prikken over i’et til det perfekte påskeæg 😀 Det eneste du skal gøre er at tagge den person i kommentarfeltet, som du synes fortjener dette lækre påskeæg. Så kan man jo nyde det sammen med kæresten eller en god veninde 😉 .. Alle der liker Emporiumlife’s facebook side har to lodder i konkurrencen og vinderen vil blive fundet d. 25. marts <3 Her deltager du 🙂

 photo 3C5BF0D0-1A61-4FB0-9636-1A7420767220_zps3lrt7hvq.jpg

Jeg har tidligere vundet den lækre Roberto Cavalli Vodka med lys fra Emporiumlife, og det er absolut den bedste vodka jeg nogensinde har smagt 🙂 Hos Emporiumlife kan du købe en masse ekstra lækre luksus ting, og de har tilbud på lige den Roberto Cavalli Vodka 70 cl. som jeg vandt, samt en Mignon og én pourer på siden 😉 til en meget billig pris.
Den er simpelthen uundværlig til den perfekte fest aften, og er flere steder på nettet nævnt som en af de aller bedste vodkaer man kan få fingrene i. 😀 Det er en luksus vodka der er produceret i Italien af modeguruen Roberto Cavalli. På Emporiumlife’s hjemmeside kan du også finde opskrifter på rigtig gode drinks du kan lave med vodkaen, så du kan stå klar med velkomstdrinksene, hvis det eventuelt er dig der er aftens vært 😉 Se alle opskrifterne lige her.
Du kan købe vodkaen på siden, i forskellige størrelser, sammensat med andre eksklusive drikkevarer, med fine glas til og/eller med en lækker bowle 😀 Få fat på alle de fede tilbud lige her!
 photo ADF2A11E-1299-4E40-BC48-A30875222B0E_zpsq8fovwgp.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre) 
– Sponsoreret indlæg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det snakker kvinder om når de er alene ;) - *ADVARSEL STØDENDE SPROGBRUG!*