Jeg gider ikke spilde min tid - jeg er lykkelig!

En kvindes bedste ven ;)

Hvilken kvinde elsker ikke smykker?! 😀 Jeg har i hvert falde efterhånden så mange smykker at jeg slet ikke har plads til dem på mit smykkestativ 😀 . For jeg ELSKER dem! Og føler mig fuldstændig nøgen hvis jeg går ud uden 😀 …

Jeg har lige forkælet mig selv med et par lækre øreringe fra Blog and Shop hvor kan man finde rigtig mange fine unikke smykker, der ikke koster kassen, og som man kan bruge til både hverdag og fest. 🙂 Selv valgte jeg dem her i guld, da de passer perfekt til min hverdag på arbejdet og som mor, de er enkle uden at være kedelige og jeg må indrømme at jeg indtil videre kun har taget dem af når jeg skulle sove 😀 .. På Blog and shop, kan du faktisk købe en masse lækre ting som f.eks. cremer, smykker, bukser, trøjer og overtøj 😀 <3 Som navnet på webshoppen lidt afslører, så gemmer der sig også en blog på siden, hvor man kan lære mere om den super seje og unge iværksætter der står bag siden 😀 . Jeg synes jo personligt selv, at det er hamrende sejt, når nogle tør kaste sig lidt ud på dybt vand, knokle hårdt, og satse alt på at starte op selv .. Det tager jeg hatten af for 😉 Og så er både bloggen og produkterne jo simpelthen bare så lækre 😀 <3 Find de fine smykker her 

Følg også på facebook for at deltage i lækre konkurrencer 😀 

 photo 800008F2-89F0-4103-B5A1-106D7361DDAC_zpshajwqbr5.jpg
Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: Amanda Sisse Glæsner (De unge mødre)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg gider ikke spilde min tid - jeg er lykkelig!