My clutch <3

Den bedste gave vi kan give dem vi elsker, er at passe godt på os selv.

Ja puha, det har været en hård sommer. Jeg kan godt mærke der er total run på hele tiden.

Men nu har jeg prøvet at skære tingene helt ind til benet, og på trods af kommende begivenheder, vil jeg stoppe med at tage i byen, for en lang periode. Det er slet ikke værd at bruge sin tid på mere 🙂

Jeg har fået stresset mig selv, ved at tage alt for meget arbejde på mine skuldre, og når jeg så har børne fri weekend (En gang om måneden) så er jeg hoppet i byen, kun for at komme lidt på afstand fra det hele (selvfølgelig også for at hygge med gutterne og gutinderne <3 ) Men nu skal mine fri weekender bruges på det som jeg førhen gjorde, nemlig arbejde, få ordnet de ting jeg ikke lige har fået ordnet, afslapning, afstresning, selv forkælelse, shopping, cafe og selvfølgelig også stadig sammen med venner- & veninderne 😉

Jeg har allerede holdt min første by-fri-børnefri-weekend, hvis man kan sige det :b .. Jeg fik da et glas rødvin til maden, og dagen efter fik jeg to-tre drinks, men ikke bytur bytur, mere cocktails hygge uden at blive fuld og vælte rundt. 🙂 .. Jeg gider ikke spilde mere af min tid på at vågne efter 2 timers søvn med tømmermænd, eller stå på diskoteket til kl. 5 om morgenen og træske mig ind i en taxa på Vesterbrogade for at komme hjem.. NIX nej tak! Slut!.. Så der går nok laaaaang tid før jeg vender tilbage 🙂 Der er vigtigere ting at ta sig til. Ikke dermed sagt at jeg siger nej til diverse begivenheder jeg bliver inviteret til, men jeg skruer ned for sprutten og siger ikke ja til ligegyldige byturer 🙂

Jeg har valgt at lægge min energi i de ting der betyder mest, (Wille er en selvfølge <3 Men her taler jeg om den ene weekend om måneden, hvor jeg ikke har ham 🙂 ) men ellers, min forretning og så skal jeg snart ha taget nogle nye lækre og spændende billeder. Udover det, jeg vil rigtig gerne deltage i langt mere velgørenhed, det betyder faktisk rigtig meget for mig at kunne gøre en forskel. Jeg vil helt klart helst fortrække at deltage i noget der har med børn at gøre, da det jo er min mærkesag 🙂 Udover at indsamle penge til velgørenhed, blev jeg jo også sidste år gold ambassadør for CharityAntivirus (se link til artikel her).
Der er ikke noget der giver mere glæde og lykke, end at glæde andre, så det er klart et sted jeg skal bruge en hel del mere tid fremover 🙂

William synes faktisk også det er ret hyggeligt at samle ind, og hvem kan sige nej til sådan en lille lækkermand 😀 han har både fået slik, anders and blade, sodavand og diplomer for at indsamle 🙂 Så for ham er der jo også en lille gevinst 😉

 photo 10641036_10203660256401667_2853074375006813165_n_zpsc09cca65.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My clutch <3