Sådan forløb operationen i dag <3

Ville jeg råde andre til at få børn i en tidlig alder…?

Man hører tit den der, “nu hvor du er ung mor, hvad ville du så anbefale andre?”.. Og efter min deltagelse i de unge mødre, har jeg også tit fået henvendelser fra unge gravide piger, som spørger ind til hvordan de skal håndtere den positive graviditets test. Jeg svarer alle det samme, man skal helt sikkert følge sin fornuft, og sit hjerte. Jeg forklarer gerne hvor hårdt det er at være mor ned til mindste detalje. 😉 Det jo nok ikke fordi børnene er nemmere jo ældre en mor man er, men man har nogle helt andre rammer at tilbyde sit barn. Altså, hvad havde jeg at tilbyde mit barn?!.. Jeg var under uddannelse og ikke sammen med Jesper længere. Men dengang kunne jeg bare mærke inde i mig selv, at jeg ville fortryde det så meget hvis jeg fik en abort. Min søster var gravid på samme tidspunkt og var 5 måneder henne, så den dag jeg skulle ind til scanning før aborten, der grad jeg hele natten inden, jeg grad igen da jeg kom hjem. Dagen efter ringede jeg og aflyste aborten, og så begyndte jeg allerede at glæde mig <3

Men jeg ville aldrig råde andre til at gå ud og blive mor i så ung en alder, for hold nu op det hårdt. Allerede da jeg var gravid kastede jeg op hver morgen i 3 måneder, der var det godt nok hårdt at skulle op og i skole for ikke at blive smidt ud. Da William så kom til verden og barslen var overstået, så stod jeg som enlig mor, og det var mig måtte tag alle syge dagene. Jeg havde så meget fravær på min skole at kun mine karakterer gjorde at jeg kunne blive på skolen.. For små babyer er syge, næsten hele tiden 😉 … De vågner det halve af natten, og jeg knoklet for aldrig at misse en aflevering, hvilket heller aldrig skete. Det er egentlig imponerende at tænke på hvor gode karakterer jeg fik når jeg havde så meget at se til. Og lige op til min store eksamen der bliver William indlagt hele julen 🙁 , Jeg sad og arbejdede løs ude på hospitalet.. På det tidspunkt ønskede jeg virkelig at være 30 + med fast mand, uddannelse og fuldtids arbejde 😉  ..

Godt nok er manden ikke kommet, men uddannelsen er lige rundt om hjørnet og 4 års hårdt arbejde har endelig båret frugt 😀 .. Nu er der endnu flere muligheder åbne i mit liv. Jeg er så glad for jeg har haft William med hele vejen, han har været den absolut største motivations faktor i hele det her. Hvis jeg ikke havde fået ham, så er jeg ret sikker på mine karakterer havde set helt anderledes ud. Jeg havde brugt alle ugens aftner på druk med tøserne. Efter jeg blev gravid og fik William er aftnerne jo gået med at læse lektier, hver aften :b Når jeg har kigget på ham har jeg bare tænkt at jeg vil give ham den bedste fremtid <3 Men jeg synes bestemt ikke det er noget forbillede, og selvom jeg ikke ville gøre det om igen hvis jeg fik chancen, så synes jeg helt sikkert man bør vente til man møder den rette, til man har en uddannelse, fast arbejde og en “sikker” fremtid. For det havde været så ‘nemt’ for mig at kaste bøgerne laaaangt væk og droppe det hele, de gange jeg har været så træt at øjne faldt ud af hoved på mig eller William er blevet meget syg.

Lige nu er udfordringen med en lille bandit der havde brækket armen og nu har været igennem 2. operation, samtidig med jeg skal skrive fag prøve, arbejde og holde styr på så mange andre ting. Så der er stadig dage hvor man ville ønske man kunne begrave sig under dynen og først vågne på en bedre dag :b … Men de dage har vi vel alle, unge som gamle 😀 .. Står man i den situation at man er blevet uplanlagt gravid i en ung alder, så synes jeg helt sikkert man skal til lytte til sit hjerte og hvad man kan leve videre med, men samtidig tænke rationel, hvad kan man tilbyde barnet? hvordan med økonomien? er man færdig med at leve det ‘egoistiske liv’? For det er den største beslutning man kan ta’ i sit liv 🙂

 photo E66D20A3-50A9-47A0-9A47-408CCA8326F6_zpsovuw57lc.jpg
Kiss, love & hugs A.S.<3

1 kommentar

  • Helle

    Jeg ønsker dig og din skønne knægt alt godt frem over . Hvis jeg mødte Dig ville jeg give dig et kæmpe Knus. Hils din søde Mor .

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan forløb operationen i dag <3