All I want for Christmas is......

Min første advents gave til William – der fik folk til at gå amok ;b

Nu nærmer vi os julen med hastige skridt, hvilket bringe minder frem, mest de bedste, men kom lige til at tænke på min første advents gave til William – der fik folk til at slå flik’flak på facebook, der er jo altid nogen der skal råbe højt hvis man ikke lige ejer samme tankegang som dem 😉 ..

Det var Williams 2. Jul og han fik for første gang både advents gaver og pakkekalender. Året før havde han “kun” fået pakkekalender da vi brugte halvdelen af julen indlagt på hospitalet og William var så lille, at han dårligt forstod det.

Men den advents gave han fik det år, var en iPhone & en Cars film <3

Jeg havde jo lige fået ny telefon og han elskede at spille på min, så hentede et hav af spil ned på den, tog sim kortet ud & så havde jeg verdens lykkeligste dreng <3 jeg brugte den jo slet ikke, så for mig var det bare win’win 😀

I dag bruger han den dog ikke, da han har iPad, som langt de fleste andre børn også har, eller andre former for tablet 😉 Men iPhone er fy’fy :b

I år fik han en Ninja Turtles figur, som kan en masse seje tricks og som han også er hel vild med, 😀 – de har i hvert falde skulle sove sammen lige siden 😀

Hvad giver i jeres børn? Advents gaver eller pakkekalender? 🙂

 photo 846648ED-C8DA-435C-910F-19DDB6207EE7_zpstanyauak.jpg

Kiss love & hugs A.S. <3

1 kommentar

  • Christina

    Min får begge dele dog kun pakkekalender af mig og advents gaver af mormor og farmor

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

All I want for Christmas is......