Nytår aflyst!

Den kloge narrer den mindre kloge

Det er hammer synd for William det der er sket, ingen tvivl.. Meeeeeeeeen, ret skal være ret og han ved virkelig hvordan han skal snøre sin mor med den arm/albue dér 😉

Han leger fint, slæber stadig kasserne ind i stuen og roder hele gulvet til med LEGO, Brio og Flexi Trax, men når mor siger “Hey fister medister, så kan du godt få ryddet op på det gulv.” så skal jeg love jer for at ansigtsudtrykket skifter fra pretty happy to pretty sad!

“Moooar, det kan jeg ikke, det gør så ondt i min arm når jeg rydder op..” say whaaaaaat?…
Jeg svarer “Jamen skat, det gør ikke ondt når du leger vel?”
Ham “Nej, men det er heller ikke det samme mor.” siger han med næsten tårer i øjne!
Jeg svarer så “Lille skat dog, hva nu hvis jeg hjælper dig?” Det gik så lige, men dog med brok under oprydningen og “aaaaaav min arm mor, det gør så ondt” Så snart vi var færdige, så var armen også fin igen 😉 …

En af de ting man jo heller ikke kan med armen i gips (ifølge William), er at spise rugbrødsmadder.. Vi skulle have frokost, og William var ikke enig.. “Det gør så ondt mor når jeg spiser rugbrød” .. mig “jamen, det gør det også ondt når du spiser slik skat!?”
William “Naaaaaeh, det kan den godt lide” :’D Hahahahaha.. Han prøver virkelig at bruge den arm i alle tænkelige situationer hvor han tror han kan snyde mig, men jeg er altså ikke født igår 😉 ..
 photo 7BD90388-0A44-46BC-A4D9-3367A180A9CC_zpswvww49uk.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytår aflyst!