Behind the scenes

Mig i køkkenet ;)

Selvom jeg har lavet flere minibrande i køkkenet end egentlig mad, så kan jeg faktisk super godt li at stå i køkkenet og prøve at lave mad til min lille nulles.
Altså, det er jo ikke altid det går galt når jeg laver mad 😀 Det kommer stille og roligt, at jeg kan lave flere og flere ting..
En af de ting jeg efterhånden er blevet riiiiimelig cool til, er pandekager !! Loooovely, men havde det ikke været for al mit køkkenudstyr, så var jeg fuldstændig lost 😀 !

Jeg er så heldig at have fået den lækreste Bodum el pisker af Williams farmor & farfar, super go til lige netop pandekager og vaffeldej 😀 Den er virkelig guld værd

Nu synes jeg generelt at Bodums køkkenudstyr er super lækkert, og man kan få det i nogle gode farver, så det kan passe til lige den stil man selv kører 🙂 Er også helt vild med den plastik de har brugt til produkterne, lækker blød at holde om <3 .. Og hvis det ikke var fordi jeg slet ikke drikker kaffe, ja så ville jeg helt sikkert eje en af deres kaffemaskiner de er simpelthen så fede, at man kan blive helt fristet til at købe dem, på trods af jeg ikk drikker det 😉 Her kan du finde kaffemaskine fra Bodum

 photo 2B30C2AC-4DAE-4247-B234-F9842F814761_zpsjfhbogln.jpg photo C205AE7A-6C30-461F-A2AC-6AF13E0F3B73_zpspcgr7xyg.jpg

 photo 4ABEBD28-765D-4C56-85A7-D088DB6C4829_zpsdkfwgayv.gif

Kiss love & hugs A.S.<3

 photo billede_zps95dcd708.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Behind the scenes