Anmeldelse af afsnit 442 - De unge mødre

Vores dag i dag. <3

Som altid vågner jeg kl. 4.15, så sætter jeg lige uret 5 min mere, og 5 min mere og …. nogle gange liidt for længe, men i dag stod jeg op da kl. var 4.30, så havde jeg lige en halv time ude i badet, og en halv time mere til at gøre mig klar med tøj, make-up, hår og det hele 🙂 ..

Det absolut bedste ved morgenen er når jeg skal ind og vække nussegøj. Nogle gange bliver han bare morgen sur, og er helt umulig, men jeg plejer at smutte ind til ham ved 6 tiden, hvis vi har go tid, så ligger jeg mig ved siden af ham i hans seng og nusser ham i håret, kysser ham på panden og ae ham til han vågner :* <3 I dag var han utrolig nem, og da han havde fået tøj på, løb han ind i stuen og legede, imens jeg gjorde mig færdig på badeværelset.

Da vi kom over i børnehaven, og dér er der også faste rutiner hvordan det fungerer, han skal selv sørge for at tage sit overtøj og sko af, og stille det pænt på plads, jeg kan godt lige hjælpe til med lynlås eller ærme hvis det lige driller 🙂 . Når han er kommet ind til pædagogerne og vi har fået sagt godmorgen, snakket lidt og jeg fik den største farvel møsser så jeg var lige ved at falde omkuld, så løber han ud til vinke-farvel-vinduet 🙂 og siger til mig “Moooar, du skal lave fjoller ansigter på ruden 😀 ” Åh ha, det barn kender mig, og han er flad af grin hver eneste gang jeg gør det 😉 .. Man lærer også hurtigt at gå baglæns mens man vinker, hopper, fjoller og laver flyve kysser når man er mor og har en børnehave dreng 😉 ..

Så stod den på arbejde de næste mange timer. Jeg elsker mit arbejde, ellers ville jeg ikke bruge tid på at uddanne mig der, jeg kan rigtig godt lide det jeg laver. Der sker også mange nye spændende ting ude på arbejdet lige for tiden, og jeg lærer en hel masse, hver eneste dag. Derudover har vi det bare super skægt, og det er altid en fornøjelse at bruge sin tid der 🙂 . Det er en lille arbejdsplads, og derfor er kommer vi hinanden rigtig meget ved, men nu skal biksen udvides lidt og det er gør det endnu mere spændende at komme på arbejde 🙂

Jeg smuttede lidt i fire og var så nede ved børnehaven omkring halv fem. Jeg elsker bare når jeg skal hente ham, det er så jeg får helt sommerfugle i maven når jeg går på vejen op til børnehaven. <3 og jeg kan mærke hvordan jeg helt automatisk begynder at gå meget hurtigt. I dag skyldes det så også regnen 😉 haha.

Men da jeg havde hentet ham måtte han lige ind og sidde i hans lækre klapvogn. Så fik han regnslaget på, som bare er så lækkert fordi det er gennemsigtigt, så man hele tiden kan se ind til ham 🙂 Han fik lov til at sidde med iPaden, fordi jeg ikke rigtig kunne høre hvis han snakkede til mig, da det regnede så voldsomt på det tidspunkt. Så han hyggede sig med bamse og kylling hele vejen ned til Føtex.

 photo 10726258_10203668767894449_752120692_n_zpsf560e458.jpg

Da vi fik handlet og kom hjem, gik jeg igang med madlavningen, og William ville hellere lege end at hjælpe med maden i dag, så han begyndte at slæbe legetøj frem og tilbage fra værelset til stuen :b og hele tiden kom han med den der “mooor, kom liiige” “mor, se liiiige” “moor, kan vi ikke lige lege” .. Jeg har så meget lyst til bare at sige “jo, så pyt med maden, vi leger (:” for som enlig mor er der bare ikke så meget tid i hverdagen til at sidde ned og lege når man har fri for arbejde. Men i de øjeblikke maden kunne passe sig selv, fik jeg alligevel sneget lidt ‘den flyvende kuffert ind’ – Hvor William, lille som han er, kan klemme sig ned i en af sine lege kasse til brio togene, (hvis man altså tager togene ud) og så snurrer jeg ham rundt i den 😀 han elsker det. Han havde også lavet en togbane der fyldte hele stuegulvet, og så slog han sin lille fod da han gik ind i den :/ Så skyndte mig ind i stuen og så sagde han lige så stille, “mor, du skal lige tage sokken af og give min fod lidt massage 😀 ” åh, så det måtte man jo igang med ;b

En anden leg vi også får lavet meget lige for tiden, det er gemmeleg :), det er så hyggeligt, på trods af han gemmer sig det samme sted flere gange, og når det er hans tur til at tælle, så tæller han så hurtigt at han kommer til at springe et par tal over :’D ..

 photo 10719057_10203668767534440_969767016_n_zpsdd10507c.jpg

Efter maden og legene, skulle der ryddes op så vi kunne komme i bad og i seng. Hver aften inden sengetid, skal der læses godnat historie, og det er William der vælger en bog 🙂 Han havde været hjemme hos farmor og farfar igår, og havde den med hjem fordi de havde været på Mc Donalds 😀 <3 Så derfor blev det selvfølgelig den bog..

 photo 10726826_10203668767294434_736442554_n_zpsf5961ad6.jpg

Så skulle der ses de unge mødre, skrives blog, mens jeg prøvede at nå at træne imens jeg så de unge mødre. (det er det der er fordelen ved at have en masse træningsudstyr i hjemmet 😉 ) og nu skriver jeg lige det sidste på bloggen, så er det i bad og i seng, inden vi starter op igen i morgen kl. 4.30 😉 ..

Håber i også har haft en fantastisk dag :*

Kiss love & hugs A.S.<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af afsnit 442 - De unge mødre