William - "født kendt"...

Der er bare andre ting der er vigtige, når man får børn…

Før jeg fik børn, tænkte jeg ikke meget over, at der fandes en dag i morgen. Jeg troede jo alt dårligt, kun kunne ske for naboen, og tænkte ikke meget på fremtiden..

Den dag idag, tænker jeg jo meget mere over fremtiden, og hvad nu hvis uheldet er ude, hva så? Hva hvis der opstår brand i vores lejlighed, indbrud eller andre forfærdelige ting?
Derfor er det jo også bare et must at have forsikringer når man får et barn. Når man som mig, er en klovn, der ikke har skide meget forstand på forsikring, så er det godt nok lidt at en rode kasse at finde rundt i 😀 ..

Jeg tog et kig inde på Topdanmark, for lige af få et godt overblik over de forskellige forsikringer, og måske finde en “pakke løsning” med det nødvendige. Der er jo ingen der gider at betale til noget som man ikke får brug for, og jeg indrømmer gerne, at jeg ingen forstand har på, hvilke forsikringer William og jeg skal bruge. Jeg blev guidet til at kigge under dette link på Topdanmark.dk – For unge under 28 år.. Det giver en rigtig god guide til de forskellige forsikringer, og nogle rigtig gode priser. 😀

Der er jo også super rart at vide at disse ting er på plads. Så hvis uheldet skulle være ude, så er man forsikret. 🙂

 photo 1960219_10203538001465370_192882247_n_zpsfe904eca.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Sponsoreret indlæg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

William - "født kendt"...