jeg er jo bare en kæmpe tumpe..

William er bare blevet så stor<3

Jeg kan virkelig mærke at banditten er startet i børnehave nu, han er begyndt at gå lidt op i hvilket tøj han ville have på 😀 Forleden kom han og sagde til mig “Mooar, de store drenge i børnehaven har grønne trøjer på, må jeg også få en grøn trøje på?” Årrrrrh, så straks lagde jeg en af hans grønne trøjer klar til dagen efter.
I børnehaven går der en stor dreng der også hedder William, og ham ser min William rigtig meget op til. De har samme Adidas overtrøje, og den skal William helst ha med i børnehave hver gang den er blevet vasket.  🙂 Det er så sødt. Alle de ting han kan sige nu, og det gælder virkelig også om at tænke over hvad man selv siger hele tiden! Hvis jeg slår mig, (jeg er rigtig rigtig klodset) så har jeg svært ved ikke at råbe en masse bandeord, men efter han er blevet så god til at snakke siger jeg bare “av for pokker man”. Så det siger han også hver gang han slår sig. Men kommer jeg til at sige et bandeord, så er han der lige med det samme “Mor, du må ikk sige ****, jeg gider simpelthen ikke høre på det sprog” Det er lige så man ikke ka holde masken. 🙂

Det er også helt utroligt hvor selvstændig han er blevet, han elsker at hjælpe med maden, dækkebord, gøre rent. Som regel får han en klud i hånden og gummihansker på 🙂 Ellers får han en lille kost og fejebakke. Det er sjældent der bliver mere rent end der var før han gik igang, men bare at se ham blive så glad for at se han kan få lov til at hjælpe, det er en kæmpe gave 🙂

Vi glæder os til at vise jer rigtig meget mere af en langt mere selvstændig William i den kommende sæson til efteråret,  og ikke mindst en dreng der kan snakke til ens øre falder af 😉 <3

Kiss love & hugs A.S.<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

jeg er jo bare en kæmpe tumpe..