Min Eksamen & Min børnefrie weekend <3

En meget laaaaang arbejdsdag….

Jeg stod op kl. 5 i dag, som jeg altid plejer, og gjorde mig klar inden jeg vækket min lille prinsemand, jeg var i godt humør, så jeg sang meget glad rundt i lejligheden, men blev stoppet af en træt lille mand, der kom hen og gav mig et kys og viskede: “shh mor, ik’ syng, vær stille” så kan man næsten ikke lade vær med at smile, og adlyde hans ordre.
Tog på arbejde, efter jeg havde afleveret manden i mit liv <3 og da vi var færdige på kontoret kl. 16 gik turen ind til byen. Og først her kl. 21 ca. var jeg hjemme igen.. Nøøøøøj hvor er jeg bare fuldstændig smadret :/ Ondt i hovedet, ondt i halsen og ynk ynk ynk…
Min kære mor, hentede W fra vuggestuen og lavede aftensmad, samt handlede ind for mig (BOOOONUS!!) og puttede den lillemand, så nu går der ikke længe før jeg ligger mig og lukker mine kære øjne, så jeg er klar til at stå op igen i morgen, kl. 5 :b Arrrrrrrrrrrrrrgh!

 photo null_zps7e69bb40.jpg

Sov godt pepps :*

Loooove AS<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min Eksamen & Min børnefrie weekend <3