Nyt lir på vej (;

Ny optagelse, og sidste… I hvert falde for denne sæson.

Fantastisk weekend,<3
Igår skød vi de sidste optagelser igang til 17 af de unge mødre.. Hold da op for en dag, det var super hyggeligt, men det var godt nok en meget lang dag for os alle, vi startede kl. 10 og William og jeg var først hjemme kl. 21 ;o .. men tiden flyver jo som regel også afsted når man har det dejligt (: Vi var helt ude på amager og se mit gamle barndomshjem, det var SÅ skønt, men samtidig helt forfærdeligt, jeg havde slet ikke lyst til at tage hjem igen, jeg var helt parat til at købe det næste hus der kom til salg på den vej.<3 En vej hvor jeg som barn kunne lege på vejen og man kun lige gik ind til siden når der kom en bil.. En vej hvor alle kom hinanden ved, en vej fyldt med skønne minder<3 Jeg fik en lang snak med min gamle nabo, og det var alt der skulle til for at jeg bare ville pakke hele denne her lorte lejlighed sammen og drage afsted med William,<3 mit hjerte bankede godt nok hurtigt da jeg gik hen mod mit gamle hus, de nye ejere er heldigvis så søde at vi gerne måtte kigge længe på det <3 Orgh, dejligt at vide at de elsker det lige så meget som vi gjorde<3

 photo null_zpsfed61e8a.jpg

I dag kommer min lille prinsesse mus forbi, og der skal bare rå hygges <3 Vi skal spise lækre entrecote og bare snakke om alt og intet ;*

 photo null_zpscb8d43e3.jpg

Looove fra W & Jeg :*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt lir på vej (;