Crazy Facts About Me!!

Vero Moda!

Som mange nok ved, har jeg lige afsluttet skolen, og søger kontorelev plads på fuld skrue. I den forbindelse ville jeg gerne have nogle tidligere arbejdsgivere til at kunne give reference til den nye arbejdsgiver. Jeg valgte at ringe til min aller første arbejdsplads, som jeg var sindssygt glad for, nemlig Vero Moda. Da jeg ringede til min tidligere chef Cecilie, faldt mine tanker hurtigt tilbage på; hvorfor stoppede jeg nogensinde med at arbejde der? jeg havde nogle fantastiske kollegaer, en fantastisk chef, nogle rigtig dejlige dage, og jeg lagde bare hele min sjæl i det arbejde, og jeg savner faktisk at være sammen med de mennesker den dag i dag. Udover det, har jeg altid drømt om at blive selvstændig, udover drømmen om at blive ejendomsmælger. At blive selvstændig og åbne mit eget, passe den, som var det en lille baby. Jeg håber i hvert falde en dag, at jeg kan starte mit eget op. Da jeg simpelthen ikke kunne slippe drømmen, har jeg ringet til Bestseller og hørt hvad der egentlig skal til, for at åbne en af deres butikker. Så i næste uge, vil jeg blive kontaktet af en af deres ledere der har en masse informationer klar til mig, så jeg kan se lyset og muligvis nå det mål. Og jeg kan sgu næsten ikke vente på at høre mere. Håber i alle har en lige så fantastisk dag som min har været, om lige om snart kommer Williams farmor og farfar forbi, og hjælper med at sætte en lampe op i spisestuen. Det glæder vi os til …
See ya lovers :*

Bestseller_tr_kker__697986a

1 kommentar

  • Saabye

    Hej skat. Du kan evt. også overveje den 2 årige uddannelse på KEA. Der lærer man alt hvad man vil vide, hvis man gerne vil være selvstændig og arbejde med importering, markedsføring, regnskaber og design 🙂
    Held og lykke med det. du var rigtig dygtig i Vero. <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Crazy Facts About Me!!