JEG VANDT!!!

Kommunen er en hjælp!

Dette oplæg skaber sikkert en masse drama, men jeg må simpelthen komme ud med det:

Gud, hvor er jeg træt af at læse/se/høre om, forældre der får besøg af kommunen (i forbindelse med deres barn) og er sure/trætte af deres besøg. Ærligt, jeg kan satme godt forstå kommunerne. De seneste år, har der været SÅ mange sager om børn der er blevet forsømmet, fordi kommunen ikke greb ind i tide. Folk har smidt så meget kritik efter kommunernes troværdighed. Så hellere tjekke 1000 familier for meget end en ½ familie for lidt. Jeg synes det er dejligt at se, at der bliver taget bedre hånd om vores børn. Og hvis kommunen mente at de skulle komme her hver uge for at se til min søn, ville jeg ta imod det med kyshånd. Det ville da være super dejligt hvis jeg kunne få råd og rådgivning til at blive verdens bedste mor. Jeg er da stensikker på at jeg også laver fejl i ny & næ. Og har op til flere gange sagt til både William sundhedsplejeske (da den tid var der) og hans vuggestue, at de hellere end gerne må fortælle mig, hvis jeg f.eks. kommer bleen forkert på, giver ham for lidt mad, for lidt tøj på eller what so ever… for jeg vil da hellere vide hvis jeg kunne gøre noget bedre for min søn, jeg ved bestemt ikke alt. Og et eller andet sted, så er William min “prøve klud” som jeg selvfølgelig passer på den måde jeg mener er den bedste, og giver ham det jeg mener han skal bruge. men erfarne pædagoger eller fagfolk inde for faget, ved jo præcis hvad der skal til, og al den viden skal vi andre da trække så meget i som muligt! Ta det som en kæmpe hjælp at kommunen kommer ud til de familier de kommer ud til, og ikke se det som en overvågning, de er der jo for vores guldklumpers skyld, og vil (som vi vil) vores børn det aller aller bedste <3
Og hvis man så selv mener man er den perfekte mor for sit barn, så bør man da slet ikke hverken frygte eller blive irriteret over deres besøg. I USA koster det f.eks. 1500,- for en times sundhedsplejeske. Skal vi ikke bare være glade for at i Danmark er de til fuld rådighed i de 6-9mdr. man har barsel. Jeg er i hvert falde dybt taknemmelig over den hjælp jeg har fået og at jeg ved jeg altid kan ringe til dem. Jeg har faktisk selv kontaktet dem op til flere gange i forbindelse med Williams udvikling, og andre spørgsmål der er kommet løbende. Jeg vil også hellere spørge en million gange for meget end en halv gang for lidt. for min søn fortjener verdens bedste mor. Og det er det jeg stræber efter at blive for min søn <3
Ha en fantastisk dag alle sammen og dem med børn, nyd jeres guldklumper, de er det mest værdifulde vi ejer :*<3


Her ses skønne William med sin yndlings snack POPCORN <3 En træt aften til noget hyggeligt tegnefilm <3 Det er livet!

3 kommentarer

 • Louise

  Flot og ærligt indlæg! Respekt til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Hvor er det dog en forfriskende holdning – og meget moden anskuelse! 🙂 Der kunne mange andre lære noget. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg følger med på unge mødre dk fra Norge og må si ar du virkelig kan være stolt av deg selv! Jeg har blitt sjokkert over hvor mange forskjeller det er mellom unge mødre danmark og norge. I Norge for eksempel er det ikke vanlig å røyke mens man går gravid, noe jeg synes virker veldig vanlig i Danmark?…Men du er en av de som virkelig har fått det til og du virker som en supergod mamma 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG VANDT!!!