WILLIAMS NYE ARBEJDE

VORES MIDLERTIDIGE HUS <3

Nu har vi boet i vores nye hus et par måneder allerede, og er ved at føle at vi er ’kommet godt på plads’. Det er lidt skørt fordi vi kun skal bo her midlertidigt det næste år, imens vores hus får en gennemgribende renovation, så har vi snakket om, at vi har følelsen af, ikke helt at ’føle sig hjemme’, som vi gjorde i vores eget. William beskriver det som, at han føler, at vi bor på et hotel, bare med alle vores egne møbler. Det vil jeg så slet ikke sige – for jeg skal da stadig stå for rengøringen, tøjvask og ikke mindst rede sengene 😉 så for mig er følelsen mere, at jeg har lånt et sommerhus ish, af en veninde indtil jeg kan flytte hjem. Derfor har vi heller ikke gjort det store ud af boligen. Altså, vi har da sat billeder op på væggen – for ærligt, jeg kan altså ikke leve et helt år, uden at have lidt kunst på væggene. Og da vi flyttede, var jeg egentlig også overrasket over, hvor mange billeder/værker jeg har fået skrabet sammen igennem tiden. Intet mindre end 50+ forskellige… Upss… Men kunst og mode er også min guilty pleasure, og jeg kunne ikke forestille mig min verden uden. Jeg havde ellers sagt til mig selv, at jeg kunne ville pakke de mest nødvendige ting ud når vi flyttede ind, og egentlig have det meste opmagasineret i vores store skur, men det ville alligevel blive lidt for trist. Dog er skuret næsten fyldt for gulv til loft i kasser, fordi vi åbenbart har så meget crap 😉

Men jeg er egentlig blevet ret glad for det hus vi er blevet genhuset i. Det er super lækkert, det hele er relativt nyt og med et dejligt stort køkken – med masser af køkkenbordsplads, hvilket jeg appreciater, fordi jeg elsker at have go plads, til at lave mad til min lille familie<3 Haven er også fantastisk, på trods af det liiidt ligner en fængselsgård. 😉

På trods af, at vi er glade for det nye hus, så glæder jeg mig egentlig også til at komme hjem igen, fordi følelsen af hjem, ikke helt er i det nuværende hus. Og det er det jo nok ikke, fordi jeg inderst inde ved, at vi snart skal tilbage til vores eget. Eller, snart og snart, det er måske så meget sagt, for der kommer i hvert fald til at gå et lille års tid endnu. 😉 But so far, er vi tilfredse, og det vigtigste for at ens hjem er dejligt at være i, er jo de mennesker man inviterer ind i huset <3 og der kan jeg slet ikke klage 😊

Her er lidt billeder af huset, dog er der kommet en del på væggene siden de billeder blev taget, samt William har fået en sprit ny seng 😊

signatur-blogInstagram: @AmandaSisse
Snap: amandhaggg
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Kontakt for samarbejde: sis-pin@hotmail.com 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WILLIAMS NYE ARBEJDE