VORES NYTÅR <3

EKSAMEN DENNE UGE!!! – JEG DØR, LIDT..

Jeg synes faktisk kun lige, at jeg har overlevet den sidste eksamen, før den næste allerede banker på døren.. Men jeg vidste da jeg takkede ja til uddannelsen, at dette år – og de næste kommende år, ville blive hårde og intense.. men derfor har jeg stadig lige brug for at få luft – hvilket jeg så kan lige hér 😀 så hvis du stadig læser med så langt, så tak fordi du gider høre på mit brok 😉

Ej, jeg fik overstået eksamen i november, en case der bød på 48 timer med hovedet begravet ned i lovgivningen.. Jeg nåede at få 6 timers usammenhængende søvn de dage 😉 Men jeg slap også igennem med et 10 tal – hårdt arbejde betaler sig ofte! 😉 Nu er jeg så rykket videre til psykologi undervisningen, som jeg skal til min første eksamen i på onsdag. Og jeg må ærligt indrømme, at jeg hele tiden havde glædet mig meget til psykolog, fordi det interesserer mig, hvorfor vi mennesker gør som vi gør – og al det der halløj der følger med… Men jeg havde aldrig overvejet hvor mange teoretiker og teorier jeg skulle lære (Ohh my God, dear Lord!) og så de latinske begreber… Buhu! bare skyd mig stående! 😉  Men jeg har brugt noget tid her efter nytår på at forberede mig og læst godt op, så jeg kan være så klar som muligt… Men damn, det trækker sgu stadig lidt tænder ud og det kan også godt være, at jeg er blevet gråhåret inden jeg er færdig med uddannelsen 😉

Men udover alt mit brok, som jeg lige har spildt et par minutter af jeres liv på at fortælle om, så er det fandme også rart at være igang igen, nu er det efterhånden en hel del år siden, at jeg blev færdiguddannet. Så det at komme igang igen og lære så meget nyt, er bare lækkert og jeg suuuuuger til mig af al den viden jeg kan få 🙂
Kryds fingre for mig smukke mennesker, vi får ikke karakterer for denne eksamen, så jeg håber jo bare på at bestå, og så jeg vente med karakteren til vores 2. eksamen i psykologi 😉 ..

 

signatur-blogInstagram: @AmandaSisse
Snap: amandhaggg
Facebook: 
AmandaSisse (De unge mødre)

2 kommentarer

  • José

    Du klarer den helt sikkert til et 12 tal!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

    Jeg har fulgt dig siden starten af de unge mødre, og du har altid været en meget klog og selvstændig kvinde, med så meget power at det smitter gennem skærmen. Jeg er sikker på du gennemfører denne eksamen uden problemer 😉 tak fordi vi fortsat må følge med i dit liv

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VORES NYTÅR <3