SÅLEDES BLEV DAGEN... <3

EN BØRNEBOG MED ET HJERTELIGT BUDSKAB <3

Jeg har efterhånden læst en hel del børnebøger, – særligt efter William kom til verden. Det er en fast del af vores putteritual, og han elsker stadig at få læst højt hver aften, og også gerne hvis jeg har tid i løbet af dagen (nu er det bare Harry Potter bøger, og knap så mange børnebøger), men jeg kan se hvor meget ro det giver i hans indre, at vi læser – og udover det, så mener jeg bare, at det er almindelig dannelse, at man læser bøger for ens børn, da det er videnskabelig bevist, hvor meget ‘guf’ for hjernen det er..

Nå, men altså jeg elsker børnebøger! – og nu hvor William ikke længere er interesseret i dem, så er det skønt at have en niece, som jeg kan forkæle. Så for nylig fik jeg købt en bog til hende, som da jeg læsten den, simpelthen bare ikke kunne stå for.. Fortællingen er så sød, og kommer med et så godt budskab.. Nu vil jeg ikke røbe for meget af selve fortællingen, men til forskel for de fleste andre børnebøger, så er den delt op i kapitler. Hvilket jeg elsker, jeg synes tit vi manglede en længere børnebog, men stadig med mange billeder – og det giver denne her. Det er en bog som de større søskende uden problemer, kan læse for de mindre, da testen er meget let, og de lækre billeder gør den appetitlig og giver en lyst til at læse videre, men samtidig giver kapitlerne en mulighed for, at lægge den væk til aften efter, så man kan nyde den over flere dage. Og igen, så er jeg bare vild med historien! 😀 Jeg fik William til at læse den højt for mig, da vi var kommet hjem med den, og på trods af at målgruppen måske nærmere er fra 0-6 år, så synes han den var rigtig sød. Bogen kan fås på Saxo lige her <3

Bagside tekst:
Denne børnebog er en sød fortælling om Bamse og hendes magiske hat, der pludselig forsvinder. I forsøget på at finde hatten får Bamse og hendes forældre en masse gode oplevelser i naturen, mens årstiderne skifter. 

Bogen vægter den sunde relation mellem barnet og dets forældre, og historien bygger på livsfilosofiske principper om håb, forventningsglæde, tålmodighed og det, at vejen mod målet er vigtigere end selve målet.

Bogen er tænkt som en højtlæsningsbog for børn i børnehavealderen, og den har indbyggede læringsprincipper, bl.a. i form af tegn på årstidernes skiften.”

 

signatur-blog
Instagram: 
@AmandaSisse
Facebook: 
AmandaSisse (De unge mødre)

 

 

8 kommentarer

 • Line

  Den ser skøn ud! Den må vi kigge nærmere på, vi kan nemlig heller ikke få nok af børnebøger herhjemme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isa

  Hvor er den fin<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Tak for endnu et dejlig indlæg Amandha, det er altid en fornøjelse at læse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Loui

  Den ser lækker ud 😀 en dejlig robust børnebog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Kan du ikke snart skrive et indlæg om dit kærlighedsliv?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Steph

  ååååh den er cute

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melissa

  Den ser sød ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aiyo

  Nu har jeg bestilt den til min datter, den ser rigtig sød ud. Glæder mig til at modtage den:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅLEDES BLEV DAGEN... <3