SUMMER IS BACK - AND SO AM I <3

WILLIAM ER STARTET I SFO :D – SÅDAN GIK DET DEN FØRSTE DAG <3

Det er simpelthen slut prut finale med nogle små-børn i det her hjem 😉 nu har jeg hverken en
vuggestue-dreng, eller en børnehave-dreng mere – nænej, nu er det simpelthen en skoledreng jeg har mig <3 Waaow jeg er stolt, men for pokker hvor er tiden dog bare fløjet afsted :b

Hans første dag, var i sidste uge, hvor både Jesper & jeg havde taget fri hele dagen, så vi rigtig kunne nyde dagen sammen. Men altså, jeg må indrømme at jeg synes det er blevet en del mere forvirrende, end dengang jeg selv gik i skole & fritidshjem, for (åbenbart) mange år siden 😉 . For dengang startede man i 0. klasse i starten af august efter sommerferien. Idag starter børnene i før-skole på deres SFO, allerede i maj måned 🙂 Vi fik fortalt at det var en måde at gøre børnene bedre parate og derfor ser jeg egentlig heller intet problem i det – men det var ogs bare et lille ‘sidespring’ – videre til den rigtige historie 😉 .

Jesper kom hjem forbi os allerede tidligt den morgen, så vi alle 3 kunne nå at spise friskbagt morgenbrød fra bageren sammen, inden vi skulle afsted. Så tog vi over på skolen kl. 9, hvor flere af de andre børn fra hans klasse allerede var kommet 🙂 Heldigvis kendte han i forvejen to af pigerne overfra børnehaven, så han var ikke helt alene på den store dag. For det var godt nok noget af en omvæltning for ham, selvom han har været på besøgs-dag forinden, og set hans klasse, så var det bare noget helt andet, da han pludselig stod dér og vidste, at han slet ikke skulle tilbage til børnehaven – hvor han faktisk også har gået i vuggestue, så han har været i det samme trygge hus i de 5-5½ år han har været i institution.

For det første var skolen jo kæmpe stor for ham, og der er så mange vokse – og endnu flere børn 😉 .
Så den første dag, kan man godt sige pænt, ikke var en kæmpe succes. :b
Efter en halv times tid, ville lærerne gerne være alene med deres nye elever lidt tid, og os forældre kunne enten vælge at blive på skolen eller gå helt og komme tilbage når vi kunne hente dem igen. Så da Jesper og jeg skulle sige farvel til ham, startede han først med at klamre sig helt op til mig, og blive meget genert, da jeg så ‘endelig’ havde fået ham af mit ene ben, så kastede han sig i armene på Jesper, og holde rigtig godt fast. Så det endte med, at en af lærerne måtte gå hen og hjælpe med at få ham med ind til de andre – og han var ikke ligefrem glad da vi var nødt til at gå :/
Det er rigtig hårdt som forældre at forlade dem dér, men Jesper & jeg blev enige om, at det ville simpelthen være for synd for William, hvis vi blev på skolen, hvor han ville gå forbi os om en lille halv time, og så skulle han videre med klassen igen, hvor vi ikke kunne komme med. Så vi valgte at gå helt og komme tilbage, lige efter de havde spist deres frokost ca. 12.15 🙂

Da vi hentede ham, var han heldigvis glad igen, men han havde også savnet os. Lærerinden der havde hjulpet med at få William af Jesper (hvis man kan sige det sådan ;b) fortalte også, at der kun var gået få minutter, så var han på toppen igen 🙂 Så det var rart at vide, at resten af dagen faktisk var gået fint 🙂

Lige efter skolen, tog vi i Zoologisk Have – hvilket jo er et af Williams yndlingssteder <3 Så resten af dagen & aften, var stensikkert en succes 😀 <3
18301575_10210615751804705_6780201389147372030_n
 photo Signatur - Blog_zpsothbxwzu.pngInstagram: @AmandaSisse
Facebook:
AmandaSisse (De unge mødre)
SnapChat: Amandhaggg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUMMER IS BACK - AND SO AM I <3