EN MENTALT HÅRD UGE...

KOM SOMMER – KOM KJOLER, KOM SELV-FORKÆLELSE <3

Jaahu for nogle super lækre sommer dage vi lige har fået her de seneste par dage, og som vi jo også går imøde fremadrettet 😀 Se dét er de måneder jeg lever højst! Jeg elsker, elsker, elsker sommervejret. Så allerede her i foråret kunne jeg slet ikke vente, med at hente alle mine sommerkjoler og playsuits op fra kælderen og ind i klædeskabet, – dem kan jeg nu endelig bruge igen 😀 <3 Meeen jeg trænger virkelig også til en del fornyelse, så nu er jagten gået igang for at finde de aller lækreste sommerkjoler til i år. <3
Jeg er vild med både de klassiske sorte/hvide og andre ens farvet kjoler, som man kan have på til alt, men jeg er også super glad for (næsten) alt med blomster print, for blomster gør mig altid i godt humør, så den slags tøj kan jeg slet ikke få nok af. 🙂 <3
En af de sider som jeg har fundet til sommer-shoppingen er FashionForest, som du kan finde lige her. De har rigtig meget lækkert til sommergarderoben, og en hel masse lækre ting, som jeg kan bruge også på mit arbejde 😀 For mit problem med det meste af det jeg har er, at det måske ikke lige egner sig til mit arbejde. Det er selvfølgelig nuttet og stilet – synes jeg, meeeen, det er lige lidt for lårkort til at matche det jeg gerne vil udstråle når jeg er på arbejde, fremfår når jeg f.eks. i byen eller på cocktail bar med damerne 😉 Så her skal der handles en masse fra FashionForest til lige netop dét formål <3
18557280_10210730992805658_6225258224384762615_n 18557144_10210730993045664_8393839382947203845_n

Og når så garderoben er blevet forkælet, så er det vist også ved at være tid til det selv forkælelse, som jeg skrev om tidligere på ugen i et indlæg. For jeg har de seneste par måneder virkelig følt, at jeg har været på, på alle fronter – like nonstop! 😉   Og det kan jeg sagtens holde til, det er ikke dét, for jeg arbejder faktisk mest effektivt ‘under press’. Men når ræset snart er ovre, så er det også tid, til lidt “mig-tid”.
Og udover jeg gerne ville ha en omgang hos Hammam & Spa i København, så har jeg også overvejet, om det var tid for mig til en kosmetisk skønhedsbehandling. Her op til sommeren kunne der være én ‘obligatorisk’ som hårfjernelse på benene. Men jeg kan også se, at det er muligt at få fjernet strækmærker og ar 😀 <3 Og det er faktisk ikke fordi jeg har døjet med særlig mange strækmærker, – efter hvad jeg har set fra andre. Samt med de 6 år der nu er gået, så har meget af det selv ‘forsvundet’. Men det er faktisk lige det sidste jeg rigtig gerne ville ha væk fra min mave, før jeg er 1000% tilfreds. 🙂 For jeg er rigtig tilfreds med at jeg er kommet ned på min vægt på 45 kg, og har en flad mave igen, meeen så ville fjernelse af de sidste mærker, bare lige være prikken over i’et <3
Uuum, det ser virkelig ud til at blive en super lækker sommer der er i vente 😀 <3
18528027_10210730999245819_5970189952906904925_n
 photo Signatur - Blog_zpsothbxwzu.pngInstagram: @AmandaSisse
Facebook:
AmandaSisse (De unge mødre)
SnapChat: Amandhaggg
51e91971-4582-4db6-80cc-6b56ea9f645e_zpsr7hhrklx

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN MENTALT HÅRD UGE...