TING JEG SIMPELTHEN IKKE FORSTÅR...

MIN NYE FINE MAVSE – VÆK MED ALLE STRÆKMÆRKERNE <3

Dem som har fulgt med på min blog her de senest måneder, har også kunne følge min udvikling i mit vægttab. Og jeg har aldrig været mere stolt af min krop, siden jeg fødte William. Der er selvfølgelig altid plads til forbedringer, og visse steder kunne jeg godt trænge til at stramme lidt mere op. Men helheden i at al ens tøj sidder meget bedre nu, jeg har ikk nogen dumme “side håndtag”, jeg har en pæn flad mave. Eftersom jeg har fået kejsersnit, er det utrolig svært at få det lille ekstra stykke hud med, det kræver lige en operation før det er helt væk. Men jeg har også de seneste måneder prøvet det super lækre Forever Toning Body Kit fra TMBV ForeverBeauty, som simpelthen går ind i huden og fjerne strækmærkerne, så de er blevet meget mere utydelige på huden. Det er næsten som at ha få foræret en ny mave 😀 Det er utrolig nemt at bruge, og jeg har allerede brugt det et par gange, med utrolige resultater. 🙂 Det er noget creme man smører på maven, og pakker godt ind i den tilhørende film der følger med, så lader man det side på en time, og smører så resterne ud på maven. Det er vigtigt at man vasker sig grundigt på maven inden brug, og rigtig grundigt på hænderne efter brug 🙂 Man må ikke gå i bad 24 timer efter man har startet behandlingen, og man skal smøre med DEN ANDEN CREME, efterfølgende et par gange, så den kan få lov til at arbejde ordentligt med huden 🙂

Jeg er paaave stolt! Så stolt at jeg flere gange har måtte kigge mig i spejlet, for nu at se om det passede at jeg var “så smuk” :b … Og efter de super skønne billeder jeg fik taget med Janus Nielsen, så er der vist ingen tvivl – jeg stråler som aldrig før <3

Du kan (KUN IDAG) få et gratis Forever Toning Body Kit med i købet, hvis du bestiller din C9+F1 eller F1+F2 hos TMBV ForeverBeauty <3 Du kan selvfølgelig også bestille Toning Body Kit separat, men det giver et ekstra godt resultat, hvis man samtidig kører en af programmerne og er igang med et vægttab 🙂 <3

 photo EAE207A2-C5EA-4EDA-86BA-FA826889D1EA_zpsolt2h2tn.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TING JEG SIMPELTHEN IKKE FORSTÅR...