NEDE MED STRESS...

AT LÆRE, AT ELSKE MIN FRIHED…

Hej igen – alle i fantastiske mennesker <3

Det sidste i hørte fra mig, var at jeg var gået ned med stress (læs indlæg her). Det var super svært at stå frem og fortælle om mit lille nederlag, men den måde det blev modtaget på, både på min facebook, og i min mailboks da jeg skulle informere alle dem jeg samarbejder med, det varmede hele mit hjerte. Alle har været så søde og forstående, for jeg var virkelig langt nede og skrabe bunden for bare en måned siden… I dag, er jeg stadig ikke helt på toppen, og jeg har stadig brug for meget ro og fred i hovedet, men jeg kan mærke at jeg får det bedre dag for dag…. Mine forældre, min veninder, Jesper & hans familie, har også alle været utrolig forstående og hjælpsomme, jeg har fået lidt flere “fridag” og børnefrie weekender, for selv William har været sværere at overskue.. Det samme gælder Williams børnehave, jeg kunne simpelthen ikke ønske bedre pædagoger end dem, der er ansat der. De er så nemme at snakke med – om alt, og de står altid klar med åbne og forstående arme. Så først og fremmest – en kæmpe stor tak til jer alle <3
Jeg er en heldig kvinde at have så mange dejlige mennesker i mit liv, i er på ingen måde taget forgivet…

Udover at ligge på sofaen og ha lidt ondt af mig selv, har jeg også brugt tiden meget på at revurdere mit liv, og selvom jeg ikke kan røbe for meget, så vil der ske store forandringer i mit liv, det er der faktisk allerede sket – som har givet mig en hel masse nye muligheder. Jeg er begyndt at gå mere efter det jeg vil i livet, end det folk forventer af mig…
Det er mit liv, jeg har kun ét og det skal altså bruges på at tilfredsstille mig selv og mit autentiske jeg, og ikke alle mulige andre. Jeg har brugt 4 år af mit liv, på en rigtig god uddannelse, som jeg klaret med skolens højeste karakterer, jeg var på toppen dér…
Men helt inde i min mave, så vidste jeg godt, at det ikke var dét jeg ville med mit liv, jeg gjorde det, fordi folk forventede det af mig. Der var mange der klappede højt når jeg høstede 12’tallerne hjem på stribe, jeg var jo ustoppelig… Og det var også en kæmpe sejr for mig, for som man tidligere har kunne se i ‘De unge mødre’ så har min folkeskole tid, været præet af vilde drukture i hverdagene, masser af hash og kriminalitet, jeg brugte ikke tiden på skolen, jeg havde en klasselære der høvlede mig ned, fra jeg kom om morgen til jeg gik, så jeg fik nok, og lod det hele sejle. Men da jeg så tog min uddannelse og fik mit skønne barn, ville jeg bare have et godt arbejde, så det hele kunne køre på skinner… Men på det tidspunkt skulle jeg nok allerede have stoppet op og spurgt mig selv “er det her virkelig mig?” “gør det mig virkelig glad at sidde med årsregnskab, lægge budgetter, lave momsindberetninger osv?” For jeg var jo rigtig dygtig til mit arbejde – ingen tvivl, <3 Men jeg lod min “fornuft” overtage min indre stemme og lyttede slet ikke til mig selv.

Jeg fortryder på ingen måde at jeg har taget min uddannelse, selvom det måske ikke var den helt store drøm. For jeg har fået så meget erfaring jeg ikke ville være foruden, og så er jeg blevet meget klogere. Jeg er blevet klogere på min egen viljestyrke, og tænk engang hvor store ting jeg så ville kunne udrette, hvis jeg samtidig havde hele mit hjerte og sjæl med i projektet 😀 <3 Det fag jeg tænker at arbejde indefor, lægger meget langt fra min uddannelse, men igen… Økonomi bliver brugt i ALLE erhverv, så det er jo kun en kæmpe fordel, at jeg har det med i bagagen..
Men jeg skal noget mere, noget hvor min kreativitet og min personlighed kommer meget mere til udtryk, og hvor hele min sjæl arbejder med <3

Jeg bruger nu meget at min tid på at tænke fremad, istedet for at tænke på fortiden, men jeg bruger endnu mere tid på at tænke på nuet. Jeg bruger meget tid med min Coach Izabella Rødtnes, som nok har været den aller største hjælp i det her… Hun har virkelig åbnet mine øjne på en helt ny måde, udover hendes gode råd, hjælp og vejledning, så er hendes venlige sjæl og væsen så smittende, at man ikke kan andet end at gå meget gladere fra hende, end da man kom. 🙂 Hun satte nogle mål for mig, som f.eks. gå min 30 minutter om dagen, og få mediteret også min 30 minutter hver dag. Bare de to ting til sammen, har gjort en kæmpe forskel.. Sammen med en ny ændret kost, hvor jeg dagligt tager 4 vitaminpiller, som blandt andet giver mig en masse D-vitaminer, som jeg havde et stort mangel på, jeg tager 4x ingefær shots hverdag og laver lidt ‘let træning’ – da jeg stadig ikke må lave hårdt fysisk træning endnu, og så er jeg så småt begyndt blogge igen, for at komme tilbage til det der gør mig glad – OG DET GØR SKRIVNINGEN JO 😀 <3

I et af de kommende indlæg vil jeg løfte sløret for et meget spændende projekt jeg har i vente, og som jeg allerede at begyndt at arbejde en lille bitte smule på 🙂
 photo 12688130_10206890606278395_249192837109121225_n_zpsjvf6eyj0.jpg
Tak fordi i er jer, <3

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

4 kommentarer

 • Pia petersen

  Hej Amanda. Er da trist at høre men op på hesten igen ved du kan for du er så sej

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Sisse

   Tusinde tak Pia, det er rigtig pænt af dig at skrive <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvor er du sej og stærk, husk altid at lytte til dit hjerte og gøre de ting der gør dig glad og giver mening for dig.Ønsker dig alt godt fremover.knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Uanset hvad livet måtte bringe, så følg dit hjerte, din lyst og sin mavefornemmelse, så er du godt på vej og ønsker alt det bedste for dig i fremtiden! Vil blot fortælle dig, at som trofast seer af de unge mødre, og som mor til 2, skal du vide at du er er stort forbillede for mig som mor! Din nærværende og kærlige måde, at omgås din søn med, er så livsbekræftende at se. Tanker til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEDE MED STRESS...