WE LOVE MINIONS <3

LÆKKER – BÅDE TIL ARBEJDET, HVERDAG & FEST <3

Amen jeg har virkelig fået en stor kærlighed til Jumpsuit!
I starten da Jumpsuit virkelig kom på mode, hvis i husker – “de der store bomuldsdragter” som jeg mest af alt, synes ligner lidt nattøj ;b .. Men de seneste år, har jumpsuiten virkelig udviklet sig i en positiv retning, og kan nu fås i lækre stoffer, med fine mønstre eller blonder <3 I sommers købte jeg rigtig mange fine playsuits (dem med korte ærmer & shorts), og jeg elskede at have dem på, fordi de var så dejlige behagelige, så smukke ud og man kunne hoppe rundt på alle legepladserne med William, uden at skulle tænke over det, som f.eks. med kjoler, hvor man er lidt mere forsigtig. Da sommeren så var forbi, og det blev alt for koldt at rende rundt med playsuits, savnede jeg at have de fine ‘dragter’ på 🙂 .. Derfor måtte jeg bare eje en jumpsuit, og de er lige så geniale som playsuit, for de kan sagtens bruges til en søndag på sofaen, hvor man gerne vil have lidt let løst tøj på, som ikke strammer. Men den kan også sagtens bruges på arbejdet, med en fin blazer og et par enkelte smykker, eller til en tur i byen med et par fede stiletter, lækkert hår og masser af accessories <3 Mulighederne er uendelige, men en ting er sikkert, jeg kan aldrig få for mange af dem, og min samling af playsuits & jumpsuits er for alvor gået igang 😉 <3 ..
Jeg havde i forvejen en casual én i sort, og ville gerne have en der havde lidt flere detaljer, og helst ikke var i sort (som det meste af mit skab er ;b) ..
Så jseg smuttede ind forbi Shiny.dk, hvor rigtig mange af mine playsuits er fra, og bestilte den lækreste beige farvet jumpsuit, i silke med fine blonde detaljer <3 Waaaow, den er virkelig lækker at have på, dejlig blød og SÅ fin! <3
Selv med kun enkelte accessories, bliver man super chick på et øjeblik, og det er et outfit man kan holde ud at have på, for evigt 😀 …

Find den smækre lækre jumpsuiten lige her til 30% 😉 <3

 photo 12746389_10206944833874051_305006753_n_zps39rwmyuv.jpg photo 12746397_10206944833754048_1374619548_n_zpsevwsoysl.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WE LOVE MINIONS <3