LØFTER SLØRET FOR: MIT NYE "LILLE" PROJEKT...

DE UNGE MØDRE SÆSON 22

Så er sæson 22 af de unge mødre skudt igang på kanal 4. Igår blev første afsnit vist, hvor William og jeg blandt andet var med <3 Både ham og jeg sad klistret til skærmen da det startede kl. 20 igår. Det var noget af et grin vi fik os da William lige skruet op for charmen foran skærmen. Han er simpelthen så skøn altså 😀 .. Og det bedste er, at han er sådan som i så igår, det meste af tiden. 😀 Han er simpelthen så sjov en gut at have i hjemmet – lige til DM i stand-up 😀 …

Men jeg ville egentlig også gerne lige takke for alle de søde og rosende ord vi har fået med på vejen igår <3 Det er næsten umuligt at nå og svare alle de søde privat beskeder, Snapchats mm. der er kommet ind, men i skal vide vi er meget taknemmelige <3 Og så glæder vi os selvfølgelig til at vise jer endnu 😀 Husk at se med hver tirsdag på kanal 4 kl. 20.00 eller se det hele på Dplay.dk <3 😀
 photo 12745684_10206976403663276_6829200546871923050_n_zpsv8bddmrv.jpg
– Billede af Kanal 4/Janus Nielsen 

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

2 kommentarer

 • Det har været super spændende at følge dig gennem sæson 22, og William er en skøn unge! Håber at se mere til jer i programmet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Sisse

   Tusinde tak Jeppe 🙂
   Det sætter jeg stor pris på 🙂
   Måske vi hopper med på et par gensyn, men hvis jeg skal lave mere tv, bliver det nok en anden kategori 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LØFTER SLØRET FOR: MIT NYE "LILLE" PROJEKT...