LÆKKER - BÅDE TIL ARBEJDET, HVERDAG & FEST <3

LØFTER SLØRET FOR: MIT NYE “LILLE” PROJEKT…

Jeg lovede jo i et af de tidligere indlæg, at jeg ville lukke lidt op for det projekt jeg har startet. Der er ingen deadline på, og jeg arbejder med det fuldstændig i mit tempo – altså, når jeg har tid, lyst og er inspireret til det. Nemlig, at skrive min bog, en bog der skal forklare hele mit 24 årige lange og meget erfarenrige liv, både på godt og ondt. Hvordan det var at være en rimelig vild kriminel teenager, der levede et liv på den gale side af loven, være involveret i utallige slagsmål, leve med kærester i fængslet, se venner dø for øjne af mig, seksuelle overgreb, hvordan det var ikke at leve et liv med høje forventninger og så pludselig stå med en positiv graviditets test og skulle lægge hele ens verden om.
Hele min forestilling om livet kom virkelig til revurdering 🙂 For én ting var sikkert, min søn skulle aldrig leve det liv jeg gjorde!

Men igen, det er ikke en bog i skal forvente er på hylderne om et par måneder, for det er en bog hvor jeg ønsker at have hele mit hjerte med i. Derfor kan jeg kun skrive på den, når jeg virkelig er inspireret og føler for “næste kapitel”. Men her vil alle de detaljer om mit liv, som jeg ellers har været ret god til at holde ‘skjult’ fra medierne, komme frem. Det er også utrolig svært at skulle fortælle om, og det er enormt pinligt, at jeg har levet som jeg har gjort, men bogen vil også forklare, hvad der fik mig til at gøre, som jeg gjorde. For i dag kan jeg sagtens se det i dét helt store billede, derfor har jeg nok også meget nemmere ved at forstå hvorfor hjemløse er hjemløse, hvorfor kriminelle er kriminelle, hvorfor narkomaner er narkomaner, hvorfor nogen kriminelle faktisk synes det er federe at sidde i danske fængsler end at leve i det fri, jeg tror det har givet mig en enormt menneskelig forståelse. Dem der kender mig ved også at jeg er et utrolig ydmyg menneske, jeg er utrolig glad for det jeg har – selvfølgelig vil jeg gerne have mere, men hver dag, priser jeg mig lykkelig for at være her endnu. <3

Meningen med bogen er, at den skal gå ud til alle de unge kvinder der er, hvor jeg var, den skal vise dem, at man selv er herre i eget hus, man bestemmer selv, og selvom nogle valg kan være utrolig svære, og næsten umulige at ta, så blive man nødt til at rejse sig fra støvet, og gå efter det man virkelig vil! Slip alt det dårlige, gi slip på de venner der ikke gør dig godt, gi slip på den fortid der har bragt dig så meget smerte, først dér vil du mærke at du virkelig lever, og får det ud af livet, som du mest af alt ønsker dig…

Jeg håber virkelig i vil læse med når den kommer ud <3 …. photo 10372572_10206967628683907_2660593059732410233_n_zpsxxqnwsxu.jpgKiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

4 kommentarer

 • Jeg er så stolt over de valg du tager. Og jeg glæder mig over at være i dit liv som mentor og coach for dig. Du er så sej.
  Du vil inspirere mange. <3
  Kærligst Izabella

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Sisse

   Tak skønne Izabella, <3 Du er simpelthen den aller bedste coach man overhovedet kunne forestille sig! <3
   Det er mig der skal takke dig fordi du altid er der, og allerede har hjulpet mig så meget. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Du virker så moden og modig i de unge mødre!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LÆKKER - BÅDE TIL ARBEJDET, HVERDAG & FEST <3