LEGETØJ - KUN FOR VOKSNE ;) ...

DET PERSONLIGE LOOK ♥

Langt de fleste af os, går meget op i vores udseende. Man vil gerne følge moden, men samtidig skilles sig ud fra mængden og ikke ligne alle de andre 🙂 Der er heldigvis også så meget man kan gøre for at skabe et helt unikt look. Udover man selvfølgelig kan skabe sin stil udfra sit tøj, så kan man også tilføje en masse ekstra tilbehør og accessories, som er med til at gøre det mere personligt og unikt. Hvis man bruger briller (uanset om det er fast eller læsebriller), er dét helt sikkert et sted hvor man kan gøre rigtig meget, ved sit look <3
Personligt vil jeg rigtig gerne have et par, uden styrke – da jeg ikke skal bruge brillerne for at kunne se bedre, men fordi jeg synes det ser rigtig lækkert ud med briller 😀 .. Man kan finde en masse fede par hos Havealook – og så har de også rigtig mange billige solbriller 😀 <3 Det er jo mit yndlings accessories om sommeren og jeg har altid mindst 3 nye par, hver sommer 😉 <3
 photo 481F8B11-0F09-4C24-B5B3-A1492A1AF9A1_zpsjuca5vza.jpg
 photo 7C224348-B4DD-4D77-B674-EEDDBCD64567_zps73v5z4pd.jpg
Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse
 photo Sponsoreret_zpsqvei8pl1.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LEGETØJ - KUN FOR VOKSNE ;) ...