JEG TÆNKER KUN PÅ UDSEENDET ..

DET ER ÅBENBART DÉT JEG KAN FINDE UD AF.

Mange, både mine veninder, folk der skriver til mig på facebook og også til master interviews har vi snakket meget om, hvorfor det er, at jeg er så passioneret omkring mit arbejdsliv. Hvorfor går jeg så meget op i dét?  Hvorfor er jeg den vildeste stræber? og hvorfor lyder det tit som om, at det er det absolut vigtigste i mit liv?… Og det kan jeg faktisk ret nemt svare på. Selvfølgelig er det fordi jeg elsker det.. men grunden til at det betyder så meget, er nok fordi, at det ligepræcis er dét område jeg (næsten) altid har haft succes. Jeg har altid haft et arbejde siden jeg kunne, jeg startede allerede da jeg var 12 år, og holdte først pause fra arbejde, da jeg gik på barsel med William. Jeg føler at det er dét der holder mig og mit liv igang. Og når man har succes med noget, så får man også bare mere blod på tanden. Jeg har aldrig haft den store succes med kærester, og venner/veninder har jeg kun få, men meget tætte, der kender mig helt igennem, og dem elsker jeg. men ellers vil jeg hellere bruge min tid på at studere eller arbejde, for det gir mig meget mere end at komme ud og hygge med al verdens mænd – sorry to say, men det har jeg ikke altid haft den store succes med, så det gør jeg kun hvis jeg virkelig synes personen virker interessant. Jeg magter ikke at spilde min tid – slet ikke hvis jeg kunne tjene penge i stedet for at spise middag med en eller anden tosse..

Når arbejdsgivere eller andre ser mit CV er de også mindst lige så imponeret, som når de ser mine karakterer, fordi jeg har meget erfaring. Som kun 16/17 årig var jeg med til at åbne en lang række kædebutikker. og alle mine jobs har givet mig så meget, jeg aldrig ville være foruden.
Jeg har altid elsket det jeg lavede, jeg er typen der aldrig melder mig syg, medmindre jeg ikke kan krave ud af min seng. Jeg har heller aldrig taget et arbejde, bare for at tage det, jeg har søgt de steder, hvor jeg har kunne se mig selv i det mange år frem og hvor jeg kan lære en hel masse.
Undskyld jeg måske er lidt for ærlig og direkte nu, men jeg ville aldrig blive lykkelig hvis jeg skulle sidde bag kassen i netto eller i andre indkøbs butikker, det er slet ikke mig. Jeg skal enten arbejde med økonomi, tøj, skønhed, eller andre ting hvor jeg føler mig inspireret og glad for at tage afsted hver dag. Det er så vigtigt for mig, og jeg er helt sikker på at jeg altid vil have den følelse, for den fik jeg allerede første gang jeg startede med at arbejde 🙂 Det er dét jeg kan finde ud af.

 photo 159FEB22-62B5-4131-9FA5-FA413EAFAE4C_zpswctw5v8n.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

2 kommentarer

  • Emilie

    Altså det ser jo ud til at du bare styrer til hvad du gør – du er bare så sej. Har altid fulgt med i de unge mødre, og beundret du har kunnet klare at stå så tidligt op om morgenen, klare et arbejde og ved siden af være en super mor. Jeg studsede egentlig bare overfor hvorfor du ikke har taget en stundentereksamen istedet for? Det ville du jo snildt kunne have klaret 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Amanda Sisse

      Fordi jeg ikke kunne se hvad jeg skulle bruge den til 🙂 Den uddannelse jeg valgte passede til bedre til mig 🙂 Jeg har arbejdet i en del år før jeg tog min uddannelse – netop fordi jeg ville vente til jeg vidste hvad jeg ville, så jeg vidste jeg ikke sprang fra 🙂

      Men tusinde tak for dine fine ord <3

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG TÆNKER KUN PÅ UDSEENDET ..