GIVE AWAY <3 BED HEAD!!!

Far & søn dag…….. Og lidt mor også :D

I dag er det onsdag, som er Jespers & Williams dag sammen. Men Jesper og jeg synes også at det er rigtig vigtigt at William ser os som venner, og ser at mor og far godt kan sammen (selvom vi nok begge en gang imellem kunne rive hovederne af hinanden. ;)..) Dog ikke noget skænderi foran vores begges guldklump. Så vi aftalte i stedet at han kom hjem til os og spiste aftensmad i aften. Og det kunne jeg godt se William blev rigtig glad for da jeg fortalte ham det i morges 🙂 Jesper og jeg har haft et meget up’s and down forhold mht. at være forældre. Men vi har begge altid haft som hovedregel at intet nogensinde skulle gå udover William, og han helst aldrig skulle kunne mærke hvis der var dårlig stemning mellem os. Jeg kunne heller aldrig nogensinde drømme om at snakke grimt om Jesper foran William. Det må man aldrig gøre overfor sine børn. Børn skal ikke deale med voksenproblemer, de skal have lov til at være børn, og elske begge deres forældre uden nogensinde at blive bedt om at “vælge side” hverken direkte eller indirekte. Og så er både Jesper og jeg jo også blevet mere voksne, og blander os ikke i hinandens liv, så derfor er der egentlig heller ikke det helt store at diskutere om :b ..
Men i hvert falde, så glæder jeg mig til at vi skal give William en kanon god aften! Og så stod jeg da lige op kl. 4 i morges for at forbrede måltiden til i aften :b..

Jeg ville håbe nogen forældre kunne lære lidt, især af det der med at man aldrig nogensinde må indrive sine børn i diverse voksenproblemer!!!! Bliver SÅ rasende når jeg hører om forældre der snakker grimt om den anden part mens deres børn er i nærheden, det kan man simpelthen ikke være bekendt! Og husk, børn er ikke dumme, de vokser op og bliver klogere og klogere. Og en dag vil de bebrejde den anden part for alt det lort de skulle være vidner til. Det skal min søn aldrig udsættes for <3

 photo drengene_zps98f700ac.jpg
Her får i lige et billede af de to banditter 😀

Kiss’ Hugs & Love A.S.<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVE AWAY <3 BED HEAD!!!